Leusden,
28
april
2017
|
14:39
Europe/Amsterdam

SEAT trotse partner van nieuwe online mini-crimi ‘De Vlucht’ op LINDA.tv

  • Hoofdrollen voor Loes Haverkort, Sinan Eroglu, Eric Corton en de SEAT Ateca
  • Elke woensdag om 20.00 uur op LINDA.tv

SEAT is trotse partner van de nieuwe mini-crimi ‘De Vlucht’ op LINDA.tv. In de spannende online politieserie van LINDA.tv zijn er hoofdrollen weggelegd voor Loes Haverkort, Sinan Eroglu, Eric Corton én… de SEAT Ateca.

De Vlucht is de nieuwe grote serie van LINDA.tv, waarin een prominente rol is weggelegd voor de SEAT Ateca. In de mini-crimi (elke aflevering duurt acht minuten) speelt Loes Haverkort de stoere Isabel Rodriquez, rechercheur Amsterdamse Moordzaken. Samen met haar partner Raymond (Sinan Eroglu) staat zij in De Vlucht voor een lastige taak die begint met de ontsnapping van de veroordeelde moordenaar Frans Lecteur (Eric Corton). In haar dienstauto – een SEAT Ateca – overdenkt Isabel de voortgang van de zaak en komt zij tot nieuwe inzichten.

Perfecte SUV voor de ‘urban jungle’
‘De Vlucht’ betekent voor het Spaanse automerk – met roots in Barcelona – zijn debuut in een online serie van dit formaat. Ard van den Eijnde, Senior PR Manager SEAT Nederland: “Via dit partnership met LINDA.tv onderstrepen we de positionering van de SEAT Ateca als perfecte auto voor de ‘urban jungle’. Onze recent geïntroduceerde SUV faciliteert Isabel in de serie op elegante wijze tijdens haar recherchewerk en matcht naadloos met de doelgroep van LINDA.tv.”

Cross mediale samenwerking
“Wij zijn heel blij met SEAT als partner van ‘De Vlucht’. De samenwerking gaat verder dan de serie, want we hebben samen met SEAT een concept ontwikkeld waarmee we de spanning van 'De Vlucht' ook op een ludieke, mysterieuze manier door de consument laten beleven. Naast 'De Vlucht' zorgen o.a. het onlinespel ‘Het Mysterie’ en de ‘Escape Car’ voor een wisselwerking tussen fictie en realiteit met de SEAT Ateca als rode draad, die de consument gaat helpen bij het oplossen,” aldus Caren Wassink, Directeur B2B LINDA. / Mood for Magazines.

‘De Vlucht’ is in acht afleveringen van acht minuten elke woensdag om 20.00 uur te bekijken op www.LINDA.tv of via de LINDA.tv app.

De SEAT Ateca die in ‘De Vlucht’ één van de hoofdrollen vertolkt, onderscheidt zich door zijn stoere verschijning. De strakke, scherpe lijnen - ‘made in Barcelona’ - verraden de sportieve aspiraties en onderschrijven de positie van de Ateca als best rijdende SUV in zijn klasse.