Leusden,
11
april
2023
|
14:52
Europe/Amsterdam

SEAT’s SUV’s vieren 4 decennia SEAT-succes in Nederland met sportieve 4.OH-packs

  • Fraaie stylingaccenten laten niets te wensen over 
  • 4.OH-pack met hoogglans zwarte velgen, zwarte SEAT-emblemen, zwarte sierlijst en exclusieve mattenset
  • SEAT trakteert opnieuw, ditmaal met 4.OH packvoordeel tot wel € 1.725
Samenvatting

SEAT is al veertig jaar op de Nederlandse markt actief en laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Dankzij SEAT’s campagne ‘The Big Four OH!’ vieren klanten en fans van het merk het feest mee met aantrekkelijke 4.OH-acties. De Ibiza 4.OH! Limited Edition beet recent al het spits af en nu zijn SEAT’s SUV’s aan de beurt. Tijdelijk zijn de Arona, Ateca en Tarraco er namelijk met aantrekkelijke, sportieve 4.OH-packs. Een minimale investering met een maximaal resultaat.

Onder het motto ‘Leeftijd is maar een getal’ viert SEAT dit jaar feest via de campagne ‘The Big Four OH!’. Want wie jarig is, trakteert. En dat doet SEAT het hele jaar door. De Ibiza 4.OH! Limited Edition was al een mooie voorbode, maar SEAT deelt dit jaar bijvoorbeeld ook uit met extra scherpe private-leasetarieven, aantrekkelijke inruilpremies en voorraadacties. En nu zijn er de sportieve 4.OH styling packs voor de SUV’s van SEAT.

Tot wel € 1.725 voordeel

Net als de andere modellen van SEAT combineren de Arona, Ateca en Tarraco een modern, dynamisch design met sportieve rijeigenschappen. Met het optionele 4.OH-pack worden deze kwaliteiten nog eens extra benadrukt. Het styling pack, dat direct te bestellen is, bestaat uit hoogglans zwarte velgen (18 inch voor de Arona, 19 inch voor de Ateca en 20 inch voor de Tarraco), een Limited Edition mattenset, zwarte merkemblemen in de grille en op de achterklep, plus een zwarte sierlijst op de achterzijde. Het resultaat is een onderscheidende, sportieve uitstraling voor een bescheiden meerprijs.

Meer voor minder

De SEAT Arona is voor slechts € 499 extra uit te rusten met het 4.OH-pack, terwijl deze upgrades normaliter € 1.946 zouden kosten. Voor de Ateca met het 4.OH-pack geldt een meerprijs van € 799 (normale waarde: € 2.524), wat een flink voordeel van € 1.725 betekent. De upgrade voor de Tarraco kost € 999 (normale waarde: € 2.710). Het 4.OH-pack is bij elke SEAT-dealer te bestellen boven op de door klanten zelf samengestelde uitvoering.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.