20
juli
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Spetterend optreden SEAT’s Next DJ’s op partyeiland Ibiza

Onder het toeziend oog van de meester ‘himself’, Armin van Buuren, mochten de twee SEAT’s Next DJ finalisten DiVasco (20 jaar, uit Den Dungen, echte naam Han van de Veerdonk) en Renvo (23, Haarlem, echte naam Joey Janssen) de avond openen in de club waar Armin van Buuren zelf elke woensdag tijdens de beroemde Be @ Space zomeravonden draait. Een unieke gelegenheid die alleen weggelegd is voor de groten der aarde en een moment dat door SEAT uiteraard op de gevoelige plaat is vastgelegd. Een video van het optreden van DJ’s Renvo en DiVasco is te bekijken op:

http://www.youtube.com/watch?v=IRBgoHjaKW4Behalve in Space draaiden de aanstormende DJ-talenten afgelopen week op Ibiza ook in de befaamde club Cafe del Mar.The Final Battle op 28 juli met……. Armin van Buuren

De optredens van de twee finalisten van SEAT’s Next DJ op Ibiza zijn onderdeel van een tournee die op 28 juli aanstaande een absoluut hoogtepunt krijgt in de Westerunie in Amsterdam. Daar zal de uiteindelijke winnaar van SEAT’s Next DJ tijdens The Final Battle op spectaculaire wijze bekend worden gemaakt door de nummer 1 DJ van de wereld, Armin van Buuren. Slechts 1.000 gasten, bezoekers van de website www.seatnextdj.nl die aldaar hun stem hebben uitgebracht op hun favoriete DJ, kunnen bij deze exclusieve finale aanwezig zijn. Stemmen kan nog tot en met 26 juli. De avond belooft spectaculair te worden met een echte battle tussen de twee finalisten, een prijsuitreiking door Armin van Buuren en optredens van Signum & W&W. De winnaar van SEAT’s Next DJ wacht als absolute hoofdprijs een optreden tijdens ‘Electronic Family’, het nieuwe outdoor trance-festival in het Amsterdamse Bos op zaterdag 30 juli aanstaande.