Leusden,
04
juni
2021
|
14:49
Europe/Amsterdam

Wijzigingen in Raad van Bestuur SEAT S.A.

Wijzigingen in Raad van Bestuur SEAT S.A.

  • Thomas Schmall, hoofd Volkswagen Groep Technologie, benoemd tot Voorzitter Raad van Bestuur SEAT S.A.
Samenvatting

Thomas Schmall, Bestuurslid van de Volkswagen Groep voor Technologie en CEO van Volkswagen Groep Components, is vandaag benoemd tot nieuwe Voorzitter van de Raad van Bestuur van SEAT S.A..

In deze functie volgt Schmall Dr. Herbert Dies op als hoofd van de Raad van Bestuur van de onderneming. Samen met Wayne Griffiths, Voorzitter van de Executive Committee, gaat hij leiding geven aan de transformatie van de onderneming en diens merken op het gebied van elektrische mobiliteit.

“Het hart van SEAT en CUPRA ligt in Spanje, een markt die zichzelf als geen ander uitspreekt voor elektrische mobiliteit. Ik kijk er erg naar uit om samen met Wayne Griffiths en zijn team samen te werken om SEAT en CUPRA klaar te maken voor de toekomst,” aldus Schmall.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.