Mii occasions

De beste SEAT occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad
SEAT Mii

De Mii, een van SEAT's succesverhalen. Als ideale stadsauto: compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen, pittig en wendbaar. Door de ANWB uitgeroepen tot goedkoopste auto van het jaar met de minste maandlasten. Zowel de 3-deurs als de 5-deurs uitvoering zijn mateloos populair.

Een SEAT Mii occasion in topstaat vind je bij de SEAT-dealer. Bekijk hieronder de ruime voorraad occasions. Kies uit een breed aanbod het exemplaar dat het beste past bij jouw persoonlijke wensen en budget. De SEAT-dealer is bekend met de onderhoudsgeschiedenis van elke Mii. Uw garantie voor zekerheid en kwaliteit tegen de beste prijzen.

Ontdek de uitgebreide voorraad occasions op Das Welt Auto.

SEAT

De voordelen van Das WeltAuto:

  • Altijd minimaal 6 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • Op 130 punten gecheckt
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Altijd een proefrit met advies op maat
  • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Toch een ander model?

SEAT 4 jaar reparatiegarantie

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto