Shortlease privé

SEAT Shortlease Privé

Met private lease heb je wel de lusten en niet de lasten. Zo rijd je in een gloednieuwe SEAT voor een vast maandbedrag. In dat maandbedrag zijn de kosten voor de wegenbelasting, reparatie, onderhoud en de verzekering met all-riskdekking inbegrepen. Maar er zijn tegenwoordig meer leasevormen waar je uit kunt kiezen, shortlease is er daar ook één van.


Wat is shortlease?

Shortleasen (voor privé) is de gulden middenweg tussen private lease en een auto huren. Private lease is bij SEAT mogelijk vanaf 24 maanden. Bij shortlease voor particulieren kies je ervoor om een korte periode te leasen. Dit is meestal al mogelijk vanaf een aantal maanden, zoals 3 maanden, een half jaar of een jaar. Hierdoor is shortlease iets flexibeler dan een andere leasevorm.

Net als bij private lease betaal je bij shortlease voor privé een vast bedrag per maand. Je kunt een vooraf vastgesteld aantal kilometers per maand rijden. Net als bij private lease profiteer je van de aanvullende services zoals verzekerings- en onderhoudskosten.  

Er zijn enkele verschillen tussen shortlease privé en private lease.

Over SEAT Private Lease

 

Shortlease voor particulier

Denk je erover om als particulier te kiezen voor shortlease? Bespreek de mogelijkheden met Financial Services en wie weet rijdt jij binnen een paar dagen in een gloednieuwe SEAT Leon, Ibiza, Ateca of Mii.

Neem contact op voor een persoonlijk advies

 

Private lease voor 12, 24, 36 of 48 maanden

Shortlease is slechts een van de vele opties. SEAT biedt ook de mogelijkheid om voor een langere periode van alle leasevoordelen te genieten. Zodat je het echte gevoel van vrijheid kunt ervaren. Je rijdt in een nieuwe SEAT, krijgt 24 uur per dag toegang tot onze service, krijgt geld terug bij te minder gereden kilometers en is makkelijk opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden.

Meer over SEAT Private Lease