SEAT Rijtraining

SEAT Service

 

SEAT Rijvaardigheid en Antislip Training bij Prodrive

 

 

SEAT Rijtraining
 
SEAT Rijtraining

Inhoud van de SEAT rijtraining

/ Korte theoriesessie

/ Slip en grip in de praktijk

/ Remmen en uitwijken op glad wegdek

/ High Speed kombaan en slalom competitie

/ Exclusief voor SEAT-rijders

 

Schrijf je in!

Jouw auto is net zo veilig als de bestuurder die de auto bestuurt. 
Daarom is er de Prodrive Rijvaardigheid en Antislip Training. Hier kan je zelf in een gecontroleerde en veilige omgeving ervaren hoe jouw eigen auto reageert in een noodsituatie.

Tevens leer je gevaren herkennen en voorkomen. Je ervaart het maken van een noodstop, je krijgt inzicht in je reactie vermogen en leert grip en slip herkennen.

Een extra element in deze SEAT training is de HighSpeed kombaan en een slalom competitie.

Kortom, na het volgen van de RijVaardig- en Antislip Training ben je veel beter in staat gevaren te herkennen voordat ze echt gevaarlijk worden. Weet jij eigenlijk wat ABS is? Of hoe je eigen auto reageert onder gladde en natte omstandigheden?

Een leuk en leerzaam dagdeel op het Prodrive RijVaardigheidscentrum in Lelystad (RDW testbaan) onder leiding van de professionals van Prodrive Training.

Kosten Rijvaardigheid en Antislip Training
De eerste deelnemer betaalt € 99,-. Neem je een tweede deelnemer in je auto mee? Dan deel je de rijbeurten/rijtijd en betaal je € 26,- extra (totaal €125,-).

 

Schrijf je in!

SEAT Rijtraining
1. Stuur & zithouding

Goed en veilig autorijden begint bij een juiste zithouding. De juiste zithouding is tevens belangrijk voor het met goed gevolg doorlopen van de cursusonderdelen. Voordat de training begint legt elke trainer aan de deelnemer de juiste zithouding uit, tevens behandelen we hierbij een spiegelinstelling zonder dode hoek, altijd handig!

SEAT Rijtraining
2. Slip & grip

Op de gladde cirkel van Kamm ervaar je direct het verschil tussen grip en slip en de actieve werking van de eventueel aanwezige tractie- en stabiliteit controlesystemen. Hier krijg je inzicht in hoe je gripverlies herkent voordat je auto daadwerkelijk gaat slippen.

SEAT Rijtraining
3. Remmen & uitwijken

 Leer ongevallen voorkomen op de slipbaan en probeer de willekeurig opspuitende waterhindernissen te ontwijken. Hier krijg je inzicht in welk effect je digitaal gemeten snelheid heeft op je remweg.

SEAT Rijtraining
4. High speed kombaan

Naast de trainingen op het gebied van grip en slip, kun je op hoge snelheid de kombaan ervaren! Uiteraard op een veilige manier, maar de beleving spreekt voor zich. Ook is er een slalom competitie waar je de handelbaarheid van de auto goed leert kennen. Deze onderdelen worden niet met je eigen auto uitgevoerd.

Algemene informatie en Veelgestelde vragen

Waar is het?

Waar is het?

RijVaardigheidscentrum
Talingweg 120 8218 NX Lelystad

Dit adres vind je ook terug in jouw boeking.

SEAT Rijtraining

Wanneer is het?
Wanneer is het?
Op dit moment zijn er geen data bekend. 
Ben ik verzekerd?
Ben ik verzekerd?
De Rijvaardigheidstrainingen van Prodrive worden verzorgd op het ultramoderne oefencentrum op de RDW Testbaan in Lelystad. Door de ruime opzet van de baan is het mogelijk alle oefeningen risico- en slijtagevrij met de (lease) auto uit te voeren. De deelnemende auto’s zijn aanvullend door Prodrive verzekerd.
Wat zijn de kosten?
Wat zijn de kosten?
De eerste deelnemer betaalt € 99,-. Neem je een tweede deelnemer in je auto mee? Dan deel je de rijbeurten/rijtijd en betaal je € 26,- extra (totaal €125).
Hoe kan ik me aanmelden?
Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden via deze link
Contact en overige vragen
Contact en overige vragen
Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van de medewerkers van ProDrive, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail naar: info@prodrivetraining.nl