SEAT Stadsauto

Klein van formaat, groots in kunnen

SEAT Ibiza stadsauto

De stadsauto's van SEAT

Wanneer je in of rond de stad woont, of geen grote auto nodig hebt, dan is een kleine auto een goed idee: de stadsauto. Klein, wendbaar en comfortabel, dat zijn de stadsauto’s van SEAT. De Mii is het kleinste lid van de SEAT-familie, ideaal als stadsauto. Liever een maatje groter? Dan is de Ibiza dé stadsauto voor jou.

SEAT Mii

De SEAT Mii

Deze stadsauto is klein in formaat, maar groots in zijn kunnen. De Mii brengt je zuinig en comfortabel van A naar B. Of dat nou diep in de stad is, een dagje naar het strand, of op vakantie in Zuid Frankrijk; met de Mii heb je zin in élke rit. De Mii is completer, ruimer en comfortabeler dan je zou verwachten van een kleine stadsauto. Standaard is de Mii namelijk uitgerust met onder andere 5 deuren, airconditioning, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling en stuurbekrachtiging.

Klaar voor een nieuw avontuur? Lees meer over de SEAT Mii.

 

 

De SEAT Ibiza

De Ibiza is de beroemde, grote broer van de Mii. Al meer dan 30 jaar een succesvolle stadsauto, en nu ruimer, completer en efficiënter dan ooit tevoren. Met ruimte voor 5 volwassenen en een voor zijn klasse grote kofferbak is de Ibiza compact van buiten, maar ruim van binnen. Ook de Ibiza is als stadsauto comfortabel rijk uitgerust, met onder andere centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, en Front Assist met City Braking System.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de SEAT Ibiza.

SEAT Ibiza

De Mii en de Ibiza

Wil je meer zien van onze stadsauto's?

Toch meer ruimte nodig?

Bekijk dan de gezinsauto's van SEAT