Alléén online te bestellen

SEAT Ibiza Flex

Nieuw: optioneel na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Bekijk de Ibiza Flex
SEAT Ibiza Flex

De stadsauto's van SEAT

Wanneer je in of rond de stad woont, of geen grote auto nodig hebt, dan is een kleine auto een goed idee: de stadsauto. Klein, wendbaar en comfortabel, dat zijn de stadsauto’s van SEAT. De Mii electric is het kleinste lid van de SEAT-familie, ideaal als stadsauto. Liever een maatje groter? Dan is de Ibiza dé stadsauto voor jou.

De SEAT Mii electric

De Mii electric brengt je geruisloos en comfortabel van A naar B. Met een gecombineerd rijbereik van 260 kilometer (WLTP), en zelfs maximaal 358 kilometer (WLTP) uitsluitend bij gebruik in de stad, is de Mii electric het perfecte alternatief voor een praktische, duurzame en compacte stadsauto. De elektrische SEAT Mii wordt aangedreven door een krachtige elektromotor en een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar.

Klaar voor een nieuw avontuur? Lees meer over de SEAT Mii electric.

 

 

De SEAT Ibiza

De Ibiza is de beroemde, grote broer van de Mii. Al meer dan 30 jaar een succesvolle stadsauto, en nu ruimer, completer en efficiënter dan ooit tevoren. Met ruimte voor 5 volwassenen en een voor zijn klasse grote kofferbak is de Ibiza compact van buiten, maar ruim van binnen. Ook de Ibiza is als stadsauto comfortabel rijk uitgerust, met onder andere centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, en Front Assist met City Braking System.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de SEAT Ibiza.

SEAT Ibiza

De Mii electric en de Ibiza

Wil je meer zien van onze stadsauto's?

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

Bekijk en lees meer

Toch meer ruimte nodig?

Bekijk dan de gezinsauto's van SEAT