Zorgeloos opladen, thuis en op je werk?

SEAT regelt het voor je

fiscaal voordeel elektrisch rijden

Steeds meer zakelijke rijders stappen over op een elektrische auto. Voor werkgevers een mooie kans om het wagenpark te verduurzamen. Met de slimme laadoplossingen van SEAT kun je deze ontwikkeling als werkgever nog beter faciliteren. Zo profiteren je medewerkers van compleet laadgemak.

SEAT maakt elektrisch rijden betaalbaar voor iedereen. Vooral voor zakelijke rijders is het financieel interessant. Dat doen we met aantrekkelijke modellen, zoals de volledig elektrische SEAT Mii electric. Maar ook met laadoplossingen die jou zowel thuis als op de zaak optimaal laadcomfort bieden.

Opladen op het werk

Ben je ondernemer en heb je een eigen wagenpark? Dan heeft SEAT interessante laadoplossingen. Met eigen oplaadpunten die geschikt zijn voor installatie op de eigen bedrijfsparkeerplaats hebben medewerkers met een elektrische auto altijd een goede laadoptie.

 • Geschikt voor eigen parkeerplaats(en) op het bedrijfsterrein.
 • Koop of zakelijke lease: neem hiervoor contact op met je dealer.
 • Onze partner Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Slimme laadpunten: Gasten betalen hun eigen laadkosten, niet het bedrijf.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie.
 • Twee varianten: met enkele of dubbele aansluiting.

Meer details over onze zakelijke oplaadpunten vind je hier.

Thuis opladen

Als je zelf een parkeerplaats hebt bij je huis is thuisladen met een eigen laadpaal een voordelige optie. Je betaalt dan zo’n € 0,23 per kWh. Een laadpaal voor thuis heeft vaak al een eigen kabel, zodat je hem makkelijk aan je auto kunt koppelen. Met een laadpunt op het werk en een eigen laadpaal thuis, hoef je nog minder bij een openbare laadpaal op te laden en ben je voordeliger uit. Onze partner Shuttel regelt de installatie van de laadpaal en de maandelijkse facturatie van de stroomkosten. De kosten voor privé laden worden automatisch verrekend.

 • Compleet laadgemak met een thuislaadpunt op maat.
 • Bespaar op stroomkosten door voordelig thuis te laden.
 • Privégebruik wordt automatisch verrekend.
 • Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie.

Meer details over onze thuislaadpunten vind je hier.

Laadpropositie zakelijke rijder
Shuttel kaart

Laadpas en mobiliteitskaart in één

Naast deze laadoplossingen biedt SEAT met partner Shuttel een aantrekkelijke laadpas. Daarmee weet je zeker dat je altijd groene stroom laadt en dat je CO2-neutraal rijdt. Bovendien kun je de Shuttel pas optioneel ook als mobiliteitskaart gebruiken. Je gebruikt de pas om te parkeren, om te reizen met het openbaar vervoer, taxi of fiets. Daarnaast ontvang je iedere maand één overzichtelijk factuur met al je mobiliteitskosten. Handig en duidelijk.

Meer over elektrisch laden

Meer informatie over elektrisch rijden en het opladen van je elektrische auto, vind je op deze pagina. Heb je alsnog een vraag, of wil je een persoonlijk advies over zakelijk elektrische rijden, dan helpt de SEAT dealer je graag verder.

Vind je dealer

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
contact zakelijk seat