Zorgeloos opladen, thuis en op je werk?

SEAT regelt het voor je

fiscaal voordeel elektrisch rijden

Steeds meer zakelijke rijders stappen over op een elektrische auto. Voor werkgevers een mooie kans om het wagenpark te verduurzamen. Met de slimme laadoplossingen van SEAT kun je deze ontwikkeling als werkgever nog beter faciliteren. Zo profiteren je medewerkers van compleet laadgemak.

SEAT maakt elektrisch rijden betaalbaar voor iedereen. Vooral voor zakelijke rijders is het financieel interessant. Dat doen we met aantrekkelijke modellen, zoals de volledig elektrische SEAT Mii electric. Maar ook met laadoplossingen die jou zowel thuis als op de zaak optimaal laadcomfort bieden.

Opladen op het werk

Ben je ondernemer en heb je een eigen wagenpark? Dan heeft SEAT interessante laadoplossingen. Met eigen oplaadpunten die geschikt zijn voor installatie op de eigen bedrijfsparkeerplaats hebben medewerkers en bezoekers met een elektrische auto altijd een goede laadoptie.

 • Geschikt voor eigen parkeerplaats(en) op het bedrijfsterrein.
 • Koop of zakelijke lease: neem hiervoor contact op met je dealer.
 • Onze partner Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Slimme laadpunten: Gasten betalen hun eigen laadkosten, niet het bedrijf.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie.
 • Twee varianten: met enkele of dubbele aansluiting.

Meer details over onze zakelijke oplaadpunten vind je hier.

Thuis opladen

Als je zelf een parkeerplaats hebt bij je huis is thuisladen met een eigen laadpaal een voordelige optie. Je betaalt dan zo’n € 0,23 per kWh. Een laadpaal voor thuis heeft vaak al een eigen kabel, zodat je hem makkelijk aan je auto kunt koppelen. Met een laadpunt op het werk en een eigen laadpaal thuis, hoef je nog minder bij een openbare laadpaal op te laden en ben je voordeliger uit. Onze partner Shuttel regelt de installatie van de laadpaal en de maandelijkse facturatie van de stroomkosten. De kosten voor thuisladen worden automatisch teruggestort op de rekening van jouw werknemer.

 • Compleet laadgemak met een thuislaadpunt op maat.
 • Bespaar op stroomkosten door voordelig thuis te laden.
 • Kosten voor thuisladen worden maandelijks aan jou (of je leasemaatschappij) gefactureerd en automatisch teruggestort op de rekening van jouw werknemer.
 • Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie.

Meer details over onze thuislaadpunten vind je hier.

Laadpropositie zakelijke rijder
Shuttel kaart

Laadpas en mobiliteitskaart in één

Het laden bij een laadpaal start je met de Shuttel laadsleutelhanger. Daarmee weet je zeker dat je altijd groene stroom laadt en dat je CO2-neutraal rijdt. Daarnaast ontvang je de Shuttel kaart, waarmee je al je parkeertransacties afhandelt. Alle kosten voor laden en parkeren komen daarmee op één maandelijkse verzamelfactuur. Bovendien kun je met je Shuttel kaart aanspraak maken op een gratis elektrisch rijden training én korting in de SEAT webshop.

Optioneel kun je de kaart gebruiken als mobiliteitskaart. Je gebruikt de kaart dan ook om te reizen met het openbaar vervoer, taxi, Greenwheels of fiets. Iedere maand ontvang je één overzichtelijk factuur met al je mobiliteitskosten. Handig en duidelijk.

Meer over elektrisch laden

Meer informatie over elektrisch rijden en het opladen van je elektrische auto, vind je op deze pagina. Heb je alsnog een vraag, of wil je een persoonlijk advies over zakelijk elektrische rijden, dan helpt de SEAT dealer je graag verder.

Vind je dealer

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
contact zakelijk seat