Nu weet je echt alles over je SEAT

Met de Mijn SEAT app ben je op afstand verbonden met je SEAT. 

/ Vind je auto terug
/ Houd je ritten bij
/ Verminder de kans op pech
/ En veel meer...


Achteraf in laten bouwen?

Wil jij jouw SEAT ook Connected hebben maar heeft jouw huidige SEAT deze mogelijkheid nog niet?
Dan kun je er ook voor kiezen om Connect achteraf in te laten bouwen. Dit kost € 249,-
inclusief montage, BTW en 3-jarig data abonnement. 

Daarnaast kun je ook de optie ritregistratie kiezen voor € 99,- per jaar.

De volgende modellen zijn op dit moment geschikt voor het achteraf inbouwen van Connect:

 • Ibiza v.a. modeljaar 2008 
 • Leon v.a. modeljaar 2006
 • Ateca
 • Altea/ Altea XL v.a. modeljaar 2004

Bekijk de mogelijkheden in onze webshop


Goed om te weten

FAQ

 • Is mijn SEAT geschikt voor de Mijn SEAT app?

  De Mijn SEAT app is beschikbaar voor de SEAT Leon ‘Connected’-uitvoeringen en voor de Ateca Style en Xcellence uitvoeringen
  , leverbaar vanaf februari 2016.

 • Waar vind ik mijn QR-code?

  Alleen SEAT modellen die geschikt zijn voor de Mijn SEAT app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van jouw SEAT. 

 • Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.

  De Mijn SEAT app staat in directe verbinding met jouw SEAT. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit jouw auto naar jouw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om jouw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel. 

 • Jouw privacy op de eerste plek.

  SEAT hecht veel belang aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Zo kies je jouw eigen voorkeursdealer en kun je desgewenst jouw historische ritgegevens verwijderen. Lees meer.

Nieuw in de Mijn SEAT app

Betaal nooit meer te lang voor jouw parkeerplek. Nooit meer een verkeersboete riskeren en ook nooit meer teveel betalen om te parkeren. Dankzij een unieke samenwerking met Park Mobile krijg je een melding zodra je in een betaald-parkeren gebied parkeert en stopt de betaling automatisch zodra je weer wegrijdt.

 •  Krijg een melding als je moet betalen om te parkeren 
 • Stop automatisch met betalen als je weg rijdt 
 • Stel uitzonderingsgebieden in voor vergunninghouders


Bekijk de video


Even checken

Je kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat je bijna zeker weet dat jouw SEAT op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn SEAT app je direct geruststellen. Je hoeft de deur niet meer uit om het te checken. (De handremfunctie is alleen beschikbaar indien de auto een elektronische handrem heeft.)

Zijn de  
deuren dicht

Open het dashboard van jouw app en je weet het. Met de Mijn SEAT app kun je altijd en overal controleren of jouw SEAT op slot staat. Zo hoef je alleen nog maar de deur uit als dit niet het geval is. En dat scheelt.

Jouw SEAT in 
beweging

De app meldt het direct. Als je het Bewegings Alert van de Mijn SEAT app hebt ingeschakeld, krijg je direct een melding zodra jouw SEAT wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.

Handrem
actief?

Check op afstand of jouw SEAT vast staat. Ergens veraf geparkeerd en je weet niet zeker of jouw auto op de handrem staat? Geen probleem. De Mijn SEAT App geeft je direct uitsluitsel. Extra prettig als jouw auto op een helling staat.

Rijstijl-score

Met de Rijstijl-score in de Mijn SEAT app krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. In één oogopslag wordt inzichtelijk hoe jouw rijgedrag is ten opzichte van andere SEAT rijders. Van het verbruik per kilometer tot aan jouw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.

Zuinig
Rijden

Bijdragen aan een duurzame toekomst. SEAT wil milieuvriendelijke producten en oplossingen ontwikkelen om milieubewust gedrag aan te moedigen. De Rijstijl-score draagt bij aan meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Niet alleen in onze auto's, maar overal en iedere dag.

Persoonlijke 
rijstijl-score

Hoe lager jouw brandstofverbruik, hoe hoger je scoort. Zuinig rijden wordt makkelijk met de Rijstijl-score. Zie per rit wat jouw score is op basis van jouw rijgedrag. Bekijk hoe je het doet in vergelijking met andere dagen. Of met andere SEAT rijders. Sta jij binnenkort op nummer 1?

Morgenvroeg
Tanken?

Check thuis alvast hoeveel kilometer je nog kunt rijden. Waarschijnlijk heel herkenbaar: je komt er te laat achter dat je nog moet tanken. Met de Mijn SEAT app kun je thuis alvast checken of je eerder moet vertrekken voor een tankbeurt. Zo weet je precies hoe ver je nog kunt.


Je weet jouw auto
terug te vinden.

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn SEAT app zie je exact waar jouw auto is. En waar je bent. Via de getoonde route op de kaart bent je zo weer bij jouw SEAT. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als je jouw auto hebt uitgeleend.

Je weet wanneer
onderhoud nodig is

Enig idee wanneer jouw auto onderhoud nodig heeft? Gelukkig heeft de Mijn SEAT app altijd een antwoord klaar. Ook als er een lampje gaat branden of als het tijd is voor een APK. En in geval van pech kun je via de app direct de SEAT Mobiliteitsservice inschakelen.

Wanneer welk
onderhoud

Vergeet jouw agenda. Je app helpt je herinneren. De Mijn SEAT app weet precies wat de leeftijd van jouw SEAT is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo kan de app je op het juiste moment helpen herinneren als het tijd is voor een servicebeurt.

Accu ok?
Banden op spanning?

Controleer het zonder enige inspanning. Zie in één overzicht de actuele status van de belangrijkste autofuncties. Van jouw verlichting, accu, banden en remsysteem. De Mijn SEAT app meldt tijdig storingen en defecten en voorkomt zo dat je met pech langs de weg komt te staan. Je kunt vanuit de app direct een SEAT dealer bellen of online een afspraak plannen.

Gestrand met
pech?

De hulpdiensten weten je feilloos te vinden. Sta je met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn SEAT app toont je exact jouw locatie. Dit geef je door aan de hulpdiensten, zodat ze je snel weten te vinden. Bel je via de app met de SEAT Mobiliteitsservice, dan kun je automatisch jouw locatie delen. Plus een statusrapport, zodat er alvast een diagnose gesteld kan worden.

Je weet precies waar je bent geweest.

Vooral na jouw vakantie is het leuk om terug te zien waar je ook al weer die fantastische route hebt gereden. Met de Mijn SEAT app kunnen alle onhandige landkaarten in de kast blijven. Al jouw ritten vindt je onder elkaar in één overzicht, Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route.

Rit privé, woon-werk of zakelijk?
 Gewoon een kwestie van aanvinken. Rijd je ook privé met jouw leaseauto? De Mijn SEAT app is ideaal voor het bijhouden van jouw ritadministratie (optioneel). Nooit meer gehannes met boekjes. Bovendien hoef je geen apart ritregistratiesysteem aan te schaffen. Alle ritten in één pdf. De ritregistratie van de Mijn SEAT app is handig en tijdsbesparend. Vanaf april 2016 kun je na aankoop van het ritregistratiesysteem met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document downloaden. Dit bestand is ontwikkeld volgens de regels die de Belastingdienst hiervoor heeft opgesteld. Ruim op tijd voor jouw belastingaangifte.

Privacy
statement

Wil je graag meer weten over hoe SEAT met de gegevens van klanten omgaat. Lees dan het privacy statement. 

Gebruiks-
voorwaarden

Benieuwd naar de gebruiksvoorwaarden.
Kijk dan hier.

Veelgestelde
vragen

We hebben alle veelgestelde vragen even voor je op een rijtje gezet.
Bekijk ze hier.