De SEAT Ibiza

De Ibiza is al sinds 1984 het icoon van SEAT. Door de strakke lijnen, hoogwaardige materialen en moderne technologie is deze temperamentvolle auto nog altijd jong, modern en sportief. Je kunt je Ibiza helemaal naar je eigen stijl aanpassen door de brede keuze aan accessoires. Dankzij de zuinige motoren belast je zowel je portemonnee als het milieu niet teveel. Tel hier de scherpe prijs bij op en je hebt de complete Ibiza rijervaring! De SEAT Ibiza is verkrijgbaar in een SC 3-deurs, 5-deurs of ST Station.


3 deurs, 5 deurs of ST

Messcherpe lijnen, het dynamische profiel en de geavanceerde technologie: kwaliteit en veiligheid in een sportief jasje. Customize je auto door features toe te voegen die jou de ultieme rijervaring geven; kies de Cupra uitvoering voor die extra sportieve feel of ga voor zakelijk met een business upgrade.
De Ibiza is al sinds 1984 het icoon van SEAT. Door de strakke lijnen, hoogwaardige materialen en moderne technologie is deze temperamentvolle auto nog altijd jong, modern en sportief. Dankzij de zuinige motoren belast je zowel je portemonnee als het milieu niet teveel.


De Ibiza ST is dankzij zijn dynamische lijnen onmiskenbaar een sportieve en tegelijkertijd ruime station. De volgende stap in je leven wordt zo nog leuker en makkelijker. Houd je van surfen met je vrienden, ben je drummer of komt er gezinsuitbreiding? Deze riante stationwagen heeft genoeg plek. 

Lovende reacties

Gallery

Anderen bekeken ook

Leon

v.a. € 22.150*

Ontdek de Leon

Toledo

v.a. € 19.000*

Ontdek de Toledo