Welkom

INFORMATIE VOOR UNIVERSELE AUTOBEDRIJVEN

Waar kan ik terecht voor Technische informatie?

Universele garages kunnen technische informatie verkrijgen via erWin de Elektronische, Reparatie- en Werkplaats-Informatie van SEAT. Deze is te vinden op erwin.seat.com. Mocht u op deze manier niet aan de benodigde informatie komen, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 033-4949864

Waar kan ik terecht voor vragen over de Werkplaatsuitrusting & Speciaal gereedschap?

Telefonische informatie is verkrijgbaar bij Pon's Automobielhandel B.V. op nummer 033-4949252 of per e-mail: werkplaatsuitrusting@pah.nl. Afhalen van speciaal gereedschap kan bij de importeur volgens dealercondities. Voor de gereedschapslijst zie erwin.seat.com.

Hoe word ik SEAT Servicepartner/Erkend reparateur?

U kunt een informatiepakket aanvragen door dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. U stuurt ons hiertoe een brief met het verzoek tot aanvraag, inclusief de door u gewenste vestigingsplaats voor de servicevestiging, op uw originele bedrijfspapier en ondertekend door de directeur aan:

Pon’s Automobielhandel B.V.
Afdeling Netwerk Management
T.a.v. J. Chornelis
Postbus 72, 3800 HD Amersfoort

Waar kan ik terecht voor een After Sales Training?

Pon Academy, trainingen: Bekijk het opleidingsprogramma van Techniek SEAT. Voor actuele informatie over technische opleidingsplannen en/of aanmeldingen kun je contact opnemen met de Pon Academy op 033 - 4341600. Het tarief voor trainingen bedraagt € 295,- (ex. BTW) per persoon, per trainingsdag.