Ontdek de verschillen

SEAT Ibiza vs SEAT Arona

SEAT Ibiza en Arona | Private Lease

SEAT Ibiza vs SEAT Arona

Ga je voor een stoere hatchback, of een compacte SUV? Met de Ibiza en Arona is kiezen extra uitdagend. Beide hebben een compact karakter en staan in de startblokken voor grote avonturen. Wordt het dan sportief en gestroomlijnd met de Ibiza? Of toch robuust en ruimte in de Arona? Waar je ook voor gaat, kies het onverwachte. Je vergelijkt ze hier.

seat zakelijk mobiliteitsbudget

Design exterieur Ibiza

Design exterieur Arona

Velgen maken de auto

De 18 inch lichtmetalen Performance velgen tillen de sportiviteit van de Ibiza naar een hoger niveau.

Velg van een rode SEAT Ibiza
zijkant van een rode SEAT Ibiza

Een stoer vooraanzicht

De grille en bumper met geïntegreerde mistlampen geven het vooraanzicht een stoere boost.
De SEAT Arona | Design

Imposante 18 inch lichtmetalen velgen

Met de 18 inch lichtmetalen velgen geniet je van een imposante look én betere prestaties.
De SEAT Arona | Design

Aan alle details is gedacht

Handgeschreven letters maken de Ibiza helemaal af.
Rode SEAT Ibiza achterkant

Ga voor kleur

Met het dak in een andere kleur geef je jouw Arona een unieke touch. Kies uit wit, grijs of zwart.
De SEAT Arona | Design
Design interieur Ibiza
Design interieur Arona

Meer zien, meer genieten

Het 9.2 inch touchscreen maakt alles overzichtelijk: kaarten, apps, muziek, routes: alles staat 24/7 voor je klaar.
9.2 inch touchscreen in de nieuwe SEAT Ibiza

Opvallend design met eigen karakter

Met de verlichting rondom het luchtuitstroomrooster bepaal jij de sfeer.
Close up van de nieuwe verlichting rondom het luchtuitstroomrooster van de SEAT Arona

Virtual Cockpit

Alle belangrijke informatie op één plek: wel zo overzichtelijk.
Navigatie op de virtual cockpit van de SEAT Ibiza
Navigatie op de virtual cockpit van de SEAT Ibiza

Groter display, beter zicht

Overzichtelijk 9.2 inch dashboard met touchscreen. Extra veilig, extra genieten.
Het nieuwe overzichtelijk 9.2 inch dashboard met touchscreen in de SEAT Arona

Stuurwiel met nappa bekleed

Het nappa leder geeft jouw multifunctionele stuurwiel een luxueuze uitstraling.
De luxueuze uitstraling van het met nappa beklede multifunctionele stuurwiel van de SEAT Arona

Veelgestelde vragen

Wat is een hatchback?
Wat is een hatchback?

Een hatchback is een type carrosserie waarbij het voorste gedeelte van de auto te bereiken is via de kofferbak. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je in de Ibiza veel laadruimte creëren door de achterbanken neer te klappen. Daarnaast zijn hatchbacks lichter dan de meeste andere modellen. Dit maakt je hatchback zuiniger en lager in onderhoudskosten.

Waar staat SUV voor?
Waar staat SUV voor?

SUV is de afkorting voor SEAT Urban Vehicle. De SUV brengt je comfortabel naar elke bestemming, of dat nou stad is of een ruiger landschap. Dit maakt de SUV’s de ideale combinatie tussen rijcomfort, luxe, veiligheid, veel ruimte, kracht en snelheid. Perfect voor een gezin of op pad met je vrienden.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 december 2023 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 8,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 8,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekenvoorbeeld huurkoop