CUPRA

CUPRA

Wij zijn meer dan een merk. Wij zijn CUPRA.

We zijn niet exclusief, maar zeldzaam.
Niet industrieel, maar ingenieus.
Niet op maat, maar speciaal.
Niet afgestemd, maar aanpasbaar.

CUPRA
cupra ateca

CUPRA Ateca

De CUPRA Ateca is het resultaat van alle kennis die we hebben, over hoe te innoveren en het evenwicht kan worden gevonden. Het allereerste CUPRA model, de CUPRA Ateca brengt ruimte en rijplezier dichter bij elkaar dan ooit tevoren. 

Lees meer     Bekijk de review van de CUPRA Ateca

 

CUPRA TCR

De CUPRA TCR krijgt vorm. De eerste raceauto van CUPRA heeft het koperkleurige CUPRA-logo voor- en achterop. Deze volbloed raceversie van de Leon wijkt op slechts een aantal punten af van de versie voor de openbare weg. 

Lees meer

 

cupra tcr
e racer

CUPRA E-RACER

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld, de CUPRA E-RACER, heeft een aandrijflijn die normaal gesproken 300 kW/408 pk levert, met een piekvermogen van 500 kW/680 pk.

Lees meer

 

SEAT Leon CUPRA

Leon CUPRA 300 5-deurs

300 pk in een SEAT Leon, het is mogelijk dankzij de CUPRA versie van de Leon. De krachtbron achter dit vermogen, is de 2.0 TSI motor. Met de DSG-bak vertaald dit zich naar een acceleratie van 0-100 in 5,7 seconden.

Lees meer

 

cupra 5 deurs
cupra black

Leon CUPRA Black

De Leon CUPRA Black modellen onderscheiden zich door matzwarte onderdelen zoals de grill, de buitenspiegels, de modelaanduiding en 19 inch lichtmetalen velgen, die tevens in dezelfde kleur zijn meegespoten. Nu met ruim € 3.000 voordeel!

Vanaf € 40.950. Financiering mogelijk vanaf €359,- p.m.

Lees meer

Leon CUPRA R ST

Koperkleurige accenten, carbon onderdelen in het interieur en exterieur én de meest krachtige motor. Genoeg ruimte om mee op vakantie te gaan, genoeg pit om het hart van het complete gezin sneller te laten kloppen.

Dit is de nieuwe Leon CUPRA R ST. 

Lees meer

cupra r st
cupra r

Leon CUPRA R

Alles wat je nodig hebt op een circuit, maar dan geschikt voor de Nederlandse wegen. Een onwijs krachtige motor, extra veel luchtinlaten en afgewerkt met koolstofvezel elementen om het gewicht extra laag te houden. Plezier en praktisch gecombineerd. 

Dit is de nieuwe Leon CUPRA R

Lees meer

Waar een raceauto wordt vrijgelaten

Raceauto's worden als de meest ultieme auto's gezien. Het probleem met raceauto's is alleen dat deze niet de openbare weg op mogen. Door de nieuwe CUPRA lijn van SEAT is dit verleden tijd. De auto's van SEAT CUPRA zijn gebouwd met voor 60% dezelfde onderdelen als die van de racewagens. Hierdoor delen zowel de raceauto's als de straatlegale auto's dat sensationele gevoel tijdens het rijden.