Vragen over levertijden?

Wij houden je op de hoogte

Heb je een nieuwe SEAT besteld? Dan kun je natuurlijk niet wachten tot ‘ie bij je op de stoep staat. Van de start van de productie tot het transport naar Nederland zit helaas wel wat tijd. De gemiddelde levertijd is 2 tot 3 maanden, afhankelijk van het model. Soms duurt een levering langer, bijvoorbeeld door een storing bij onze leveranciers of door een tekort aan computerchips. Jouw SEAT dealer houdt je altijd op de hoogte van de voortgang.

Tekort aan chips

Door Corona is de vraag naar elektrische apparaten enorm toegenomen. Dat heeft geleid tot een wereldwijd tekort aan computerchips, waardoor levertijden in de hele autobranche flink oplopen - en dus ook die van SEAT. Want niet alleen onze auto’s zitten vol chips, ook onze machines zijn ervan afhankelijk. We doen er alles aan om onze productie op peil te houden, maar houd rekening met een vertraging als je een nieuwe auto bestelt of het einde van je huidige leasetermijn in zicht komt.

Wij staan voor je klaar

Natuurlijk vinden wij vertraging net zo vervelend als jij. Daarom zullen we er alles aan doen om je te helpen. Zodra we op de hoogte zijn van een vertraging neemt de SEAT dealer contact met je op. Mocht de vertraging voor grote problemen zorgen, dan lossen we dit samen op. Want SEAT staat voor jou klaar.