Alle SEAT modellen op een rijtje

Proefrit op locatie

Onze showrooms zijn weer volledig geopend en een proefrit op locatie is ook mogelijk. Wij komen graag op gepaste afstand naar jou toe. Check via onze proefritplanner welke dealer bij jou in de buurt een proefrit op locatie aanbiedt.

Bestel de Ibiza online

Kies voor het ultieme gemak van thuis online bestellen en de zekerheid van Private Lease. Bestel online en stap binnen 10 dagen in een gloednieuwe Ibiza. Je kiest zelf waar en wanneer je ‘m afgeleverd wilt hebt. En is er in het echt toch geen klik? Dan kun je ‘m binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Waar wacht je nog op? Ontdek hoe het werkt.

Elektrische modellen

Elektrisch rijden is allesbehalve saai. Dat laten onze elektrische modellen wel zien. Want naast dat ze zuinig en innovatief zijn, hebben ze een kracht en comfort waar je steil van achterover slaat. Dat maakt ze een échte SEAT. Leer ze hier van A-Z kennen.

Ontdek meer

SEAT Elektrische modellen

SUV's

Of je nu in de stad rijdt of je buiten de gebaande paden begeeft, met een SEAT SUV kom je overal. En net als jij komen onze SUV modellen in alle smaken. Van compact en betaalbaar tot luxueus en ruim. Maak kennis met de Arona, Ateca en Tarraco.

Ontdek meer

Stadsauto's

Een grote stad vraagt om een kleine auto. Want navigeren door de krapste straten of parkeren op de kleinste plekjes? Dat gaat gewoon nét wat lekkerder in een stadsauto. Leer de kleinste en meest flexibele leden van de SEAT-familie kennen.

Ontdek meer

Stadsauto
Gezinsauto

Gezinsauto's

Het gezinsleven vraagt om flexibiliteit. Ook onderweg. Voor een passende familieauto ben je bij ons aan het juiste adres. Extra ruimte voor het hele voetbalteam? Of meer beenruimte voor die lange autovakanties? Kan allemaal. Ontdek onze gezinsauto's.

Ontdek meer

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 oktober 2021 zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk