Modellen

Alle modellen op een rijtje

 

Online only aanbieding

SEAT Ibiza Flex

Een auto leasen was nog nooit zó makkelijk! Je bestelt 'm gewoon online en wij bezorgen 'm binnen 10 dagen waar je maar wilt. Je rijdt de rijk uitgeruste Ibiza Flex al vanaf € 329 p/m*.

SEAT Ibiza Flex

Elektrische modellen

Elektrisch rijden is allesbehalve saai. Dat laten onze elektrische modellen wel zien. Want naast dat ze zuinig en innovatief zijn, hebben ze een kracht en comfort waar je steil van achterover slaat. Dat maakt ze een échte SEAT. Leer ze hier van A-Z kennen.

Ontdek meer

SEAT Elektrische modellen
SUV

SUV's

Of je nu in de stad rijdt of je buiten de gebaande paden begeeft, met een SEAT SUV kom je overal. En net als jij komen onze SUV modellen in alle smaken. Van compact en betaalbaar tot luxueus en ruim. Maak kennis met de Arona, Ateca en Tarraco.

Ontdek meer

Stadsauto's

Een grote stad vraagt om een kleine auto. Want navigeren door de krapste straten of parkeren op de kleinste plekjes? Dat gaat gewoon nét wat lekkerder in een stadsauto. Leer de kleinste en meest flexibele leden van de SEAT-familie kennen.

Ontdek meer

Stadsauto
Gezinsauto

Gezinsauto's

Het gezinsleven vraagt om flexibiliteit. Ook onderweg. Voor een passende familieauto ben je bij ons aan het juiste adres. Extra ruimte voor het hele voetbalteam? Of meer beenruimte voor die lange autovakanties? Kan allemaal. Ontdek onze gezinsauto's.

Ontdek meer