Alle SEAT modellen op een rijtje

Leon audiotour

Proefrit op locatie

Plan een proefrit bij jouw dichtstbijzijnde dealer en ervaar hoe jouw favoriete SEAT rijdt. Je hebt maar één eerste indruk nodig. Wij maken ‘m onvergetelijk.

Bestel online

Zo snel mogelijk genieten van je favoriete SEAT? Bestel ‘m nu zelf vanuit huis in 5 stappen:

1. Stel jouw favoriete SEAT samen
2. Stel jouw Private Lease samen
3. Bekijk of alles naar smaak is
4. Verstuur je aanvraag
5. Wij doen een financiële check en leveren binnen 10 dagen jouw SEAT (afhankelijk van de levertijd)

seat online bestellen

Stadsauto

Navigeren door de krapste straten of parkeren op de kleinste plekjes? Dat gaat gewoon nét wat lekkerder in een stadsauto. Leer de kleinste en meest flexibele leden van de SEAT-familie kennen.

Gezinsauto's

Op zoek naar meer beenruimte voor lange autovakanties? Of veel laadruimte voor de kinderspullen? Met onze familieauto’s heb je het allemaal. Ontdek ze hier.

SUV's

Of je nu in de stad rijdt of je buiten de gebaande paden begeeft, met een SEAT SUV kom je overal. En net als jij komen onze SUV modellen in alle smaken. Van compact en betaalbaar tot luxueus en ruim. Maak kennis met de Arona, Ateca en Tarraco.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 augustus 2022 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY22. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk