Zakelijk rijden

Alles over zakelijk rijden

Zakelijk rijden

Als zakelijk rijder ben je mogelijk op zoek naar meer informatie over leasen, rittenregistratie en mobiliteitsoplossingen. Als professional heb je alle informatie nodig om een gewogen beslissing te kunnen maken. Of je nou werkgever, werknemer of ZZP’er bent.

Alles voor de zakelijke rijder

De zakelijke modellen van SEAT

Have it all

Zakelijk extra voordeel

We begrijpen dat je niet wil kiezen. Je wil het gewoon allemaal. Speciaal voor de zakelijke rijder zijn er daarom de Business Intense modellen. Onze Business Intense modellen zijn voorzien van allerlei extra’s voor een superscherpe prijs. Alles om jouw rit veiliger, comfortabeler en vooral nog leuker te maken. Vergeet kiezen. Have it all.

Zakelijke leasevormen

Operational Lease

Deze leasevorm lijkt nog het meest op huren. Je gebruikt een SEAT, maar wordt nooit eigenaar. Je bedrijfsbalans wordt er dus ook niet negatief door beïnvloed. Bij operational lease, lease je als zzp’er echt zonder zorgen. Alle kosten voor reparaties, onderhoud, banden, vervangend vervoer, verzekering (all risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting, zitten al in het maandbedrag. Geen onaangename verrassingen dus.

Meer over operational lease

Financial Lease

Bij Financial Lease sluit je een financiering af voor de aankoop van jouw auto. Onderhoud, wegenbelasting en verzekering zijn voor eigen rekening. Aan het eind van de looptijd is de auto van jou. Met deze leasemethode kun je de beste auto voor jouw situatie financieren. Nog een voordeel voor zzp'ers: je kunt de btw terugvragen.

Meer over financial lease

Ontdek meer over zakelijk rijden

Bereken zelf je bijtelling

Precies weten hoeveel bijtelling je per maand gaat betalen? Bereken het met onze handige bijtelling calculator. Vul de fiscale waarde van je favoriete SEAT in, het bijtellingspercentage, de schaal van jouw inkomen en jouw eigen bijdrage. Zo weet je binnen no-time wat de netto maandelijkse bijtelling zal zijn.

seat zakelijk mobiliteitsbudget

Meer weten over zakelijk rijden?

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk advies over zakelijk rijden? De SEAT-dealer helpt je graag verder.