Zakelijk rijden

Alles over zakelijk rijden

Zakelijk rijden

Als zakelijk rijder ben je mogelijk op zoek naar meer informatie over leasen, rittenregistratie en zakelijke mobiliteit. Als professional heb je alle informatie nodig om een gewogen beslissing te kunnen maken. Of je nou werkgever, werknemer of ZZP’er bent.

Alles voor de zakelijke rijder

De zakelijke modellen van SEAT

Have it all

Zakelijk extra voordeel

We begrijpen dat je niet wil kiezen. Je wil het gewoon allemaal. Speciaal voor de zakelijke rijder zijn er daarom de Business Intense modellen. Onze Business Intense modellen zijn voorzien van allerlei extra’s voor een superscherpe prijs. Alles om jouw rit veiliger, comfortabeler en vooral nog leuker te maken. Vergeet kiezen. Have it all.

Zakelijke leasevormen

Operational Lease

Deze leasevorm lijkt nog het meest op huren. Je gebruikt een SEAT, maar wordt nooit eigenaar. Je bedrijfsbalans wordt er dus ook niet negatief door beïnvloed. Bij operational lease, lease je als zzp’er echt zonder zorgen. Alle kosten voor reparaties, onderhoud, banden, vervangend vervoer, verzekering (all risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting, zitten al in het maandbedrag. Geen onaangename verrassingen dus.

Meer over operational lease

Financial Lease

Bij Financial Lease sluit je een financiering af voor de aankoop van jouw auto. Onderhoud, wegenbelasting en verzekering zijn voor eigen rekening. Aan het eind van de looptijd is de auto van jou. Met deze leasemethode kun je de beste auto voor jouw situatie financieren. Nog een voordeel voor zzp'ers: je kunt de btw terugvragen.

Meer over financial lease

Ontdek meer over zakelijk rijden

Bijtelling berekenen

Precies weten hoeveel bijtelling je per maand gaat betalen? Bijtelling berekenen kan heel makkelijk het met onze handige bijtelling calculator. Vul de fiscale waarde van je favoriete SEAT in, het bijtellingspercentage, de schaal van jouw inkomen en jouw eigen bijdrage. Zo weet je binnen no-time wat de netto maandelijkse bijtelling zal zijn.

seat zakelijk mobiliteitsbudget
eTSI Mild Hybrid

Duurzaam rijden

Kies voor duurzaam met een eTSI motor voorzien van een Mild Hybrid technologie. Beschikbaar op de Leon en Leon Sportstourer. De mild hybride technologie zorgt ervoor dat de energie die vrijkomt tijdens het remmen niet verloren gaat. De energie wordt opgeslagen en tijdens het rijden gebruikt. Dit zorgt voor brandstofbesparing en lagere CO2 uitstoot. Gecombineerd met een DSG-automaat en rijke uitrusting is de Leon jouw ideale zakenpartner.

Privé leasen, financieren of met eigen middelen betalen?

Meer weten over zakelijk rijden?

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk advies over zakelijk rijden? De SEAT-dealer helpt je graag verder.

* SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.