Laden van Groningen tot Zeeland

Openbare laadpalen

SEAT Tarraco laadt op in de stad

Zo weer op weg

Op dit moment hebben we in Nederland bijna 40.000 laadpalen. Dat maakt ons koploper in Europa, iets waar we trots op kunnen zijn! Ook betekent het dat je praktisch nooit zonder stroom komt te staan.

Waar laad jij op?

Als je onderweg bent met je elektrische auto, zijn openbare laadpalen je beste vriend. Je vindt ze door het hele land: van het Groningse Finsterwolde tot het Zeeuwse Cadzand. Een overzicht van alle laadpalen vind je op Openbaarladen.nl. Mis je een laadpaal bij jou in de buurt en heb je geen mogelijkheid tot een eigen? Kijk dan op de site van jouw gemeente hoe je een aanvraag kunt indienen.

mii electric laden

Laden bij de snellader is, zoals de naam het al zegt, een stuk sneller dan aan een reguliere laadpaal. Zo laad je de Mii electric bij een reguliere laadpaal voor 80% op in 4 uur en bij een snellader binnen een uur. Dit komt wel tegen een prijs: laden aan de snellader kost tot twee keer zoveel als laden aan een gewoon openbaar laadpunt.

opladen mii electric

Je elektrische auto opladen op je eigen terrein is de meest relaxte vorm van laden. Je bent altijd verzekerd van een plek en het is de meest goedkope laadvorm.

Meer over thuis laden
Tarraco
seat elektrisch rijden kosten

Wat kost opladen bij een openbare laadpaal?

Waar je laadt heeft veel invloed op de kosten voor opladen. Ontdek nu alles over opladen en de kosten van elektrisch rijden.

Lees meer over opladen

Meer weten over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over elektrisch rijden, zoals hoelang je accu meegaat, hoe het onderhoud van een elektrische auto eruit ziet of wat nu eigenlijk de kosten van elektrisch rijden zijn? Wij vertellen je er graag meer over! 

Ontdek nu

Ontdek nu alles over de Leon PHEV.

Dealer zoeken

Jouw dealer kan je als geen ander vertellen welk onderhoud je auto nodig heeft, en wanneer.