Laden van Groningen tot Zeeland

Openbare laadpalen

SEAT Tarraco laadt op in de stad

Zo weer op weg

Op dit moment hebben we in Nederland bijna 40.000 laadpalen. Dat maakt ons koploper in Europa, iets waar we trots op kunnen zijn! Ook betekent het dat je praktisch nooit zonder stroom komt te staan.

Waar laad jij op?

Als je onderweg bent met je elektrische auto, zijn openbare laadpalen je beste vriend. Je vindt ze door het hele land: van het Groningse Finsterwolde tot het Zeeuwse Cadzand. Een overzicht van alle laadpalen vind je op Openbaarladen.nl. Mis je een laadpaal bij jou in de buurt en heb je geen mogelijkheid tot een eigen? Kijk dan op de site van jouw gemeente hoe je een aanvraag kunt indienen.

SEAT Leon aan openbare laadpaal

Laden bij de snellader is, zoals de naam het al zegt, een stuk sneller dan aan een reguliere laadpaal. Zo laad je de Mii electric bij een reguliere laadpaal voor 80% op in 4 uur en bij een snellader binnen een uur. Dit komt wel tegen een prijs: laden aan de snellader kost tot twee keer zoveel als laden aan een gewoon openbaar laadpunt.

Man checkt SEAT App

Je elektrische auto opladen op je eigen terrein is de meest relaxte vorm van laden. Je bent altijd verzekerd van een plek en het is de meest goedkope laadvorm.

Meer over thuis laden
Tarraco
seat elektrisch rijden kosten

Meer weten over elektrisch rijden?

onderhoud tile

Onderhoud van een elektrische auto

Lees meer
Ontdek nu

Ontdek nu alles over de Leon PHEV.

Dealer zoeken

Jouw dealer kan je als geen ander vertellen welk onderhoud je auto nodig heeft, en wanneer.