Over SEAT

Made in Barcelona

SEAT Ateca

Wij zijn SEAT. Dynamisch, designgericht en innovatief. Door het combineren van Spaanse en Duitse technieken produceren wij auto's die zich onderscheiden van de massa. Unieke, betrouwbare auto's met een design waar je u tegen zegt.

SEAT Ibiza

Design en innovatie

Achter de productie van elke SEAT gaat een wereld aan design, innovatie en technologie schuil.

Lees meer

SEAT office

Vacatures

Maak onderdeel uit van onze energieke organisatie. Bekijk nu de openstaande vacatures.

Bekijk de vacatures
SEAT

Nieuws & persberichten

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, acties en tips.

Lees meer nieuws

Privileges van SEAT

  • Gratis mobiliteitsservice
  • Minder onderhoudskosten
  • Altijd vier jaar garantie

Kwaliteit is een eis

Onze auto's winnen niet voor niets de ene test na de andere. Verschillende grondige kwaliteitschecks zijn onze sleutel tot succes. Zo maakt elke auto aan het einde van het productieproces kennis met de Meisterbock. Deze high-end robotica controleert de auto op verschillende vlakken - met name precisie van afwerking. Signaleert de Meisterbock ook maar de kleinste oneffenheid of kier? Dan wordt de auto zo nodig teruggestuurd in het productieproces. Alleen de perfecte SEAT komt voorbij deze keuring. En alleen de perfecte SEAT is goed genoeg voor jou.

Design & Innovatie

Design
Wat maakt een auto zo onmiskenbaar SEAT? Ongetwijfeld het design. Het verleggen van grenzen op het gebied van design zit in onze natuur. De exterieurs en interieurs die onze ontwerpers produceren, verhogen continu de lat van functionaliteit, materiaalkeuze en afwerking. Met overtuiging en passie creëert het designteam elke keer opnieuw een SEAT die zich kenmerkt door sportiviteit, aerodynamica en kwaliteit.
SEAT design
Innovatie & technologie
De wil om te innoveren drijft ons. Ruim duizend collega's in ons Technische Centrum ervaren dit elke dag. Zij conceptualiseren en ontwikkelen onze auto’s, features en innovaties. Veiligheid en connectiviteit staan hierbij centraal. Waar zie je dat dan terug als SEAT-rijder? In de Mijn SEAT app, bijvoorbeeld. Dankzij deze app sta je altijd in verbinding met jouw SEAT.
Ontdek de Mijn SEAT app
SEAT innovatie
Performance
Kracht en sportiviteit zijn in elke SEAT belangrijk, maar bij de SEAT Cupra modellen al helemaal. Deze innovatieve reeks krachtige modellen kenmerkt zich door sportiviteit en snelheid. Neem de Cupra Ateca bijvoorbeeld, die moeiteloos topprestaties aan dagelijks gebruiksgemak koppelt. Naast modellen voor de consumentenmarkt produceren we onder de naam SEAT Cupra ook raceauto's. Meer weten over dit exclusieve merk?
Ontdek de Cupra
SEAT performance
Duurzaamheid
We hebben het grootste zonnepaneelpark in de automotive industrie en daar zijn we meer dan trots op. Met de 267.000 m² aan zonnepanelen kunnen we onze CO2-uitstoot met 7.000 ton per jaar verminderen. Maar onze plannen zijn groter. Om onze CO2-emissie nog verder te reduceren, streven wij ernaar in 2020 een hybride en volledig elektrische SEAT in ons modellenaanbod te voeren. Op de hoogte blijven? Houd dan SEAT Nieuws in de gaten.
Lees meer SEAT Nieuws
SEAT innovatie
SEAT design
SEAT innovatie
SEAT performance
SEAT innovatie

SEAT Community

Ervaar nog meer SEAT door ons te volgen op onze socialmediakanalen

SEAT Nieuwsbrief

Met de SEAT nieuwsbrief ben je altijd up-to-date van onze laatste ontwikkelingen. Dat doen we eens in de zoveel weken, omdat we weten dat je niet zit te wachten op een overvolle mailbox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarom inschrijven?

Met de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van:

  • Het laatste nieuws
  • Nieuwe modellen
  • Acties en kortingen
SEAT geschiedenis

Een rijke geschiedenis

Sinds de oprichting in 1950 zijn wij ons blijven ontwikkelen. Meer weten over onze geschiedenis of juist onze toekomstplannen? We vertellen er graag over.

Lees meer over onze geschiedenis