Over ons SEAT

¡Hola¡ Wij zijn SEAT

Wij zijn altijd in beweging. En dat doen we samen met jou. Onze reis begon in Barcelona. Door die zonnige roots kijken we positief naar de wereld en doen we alles nét even anders. Daarom dagen we jou ook uit om zo nu en dan eens een andere afslag te nemen. Even buiten de lijntjes te scheuren en je hart te volgen. Beat the Expected. Dat is wat we onze sunrider spirit noemen. Stap je in?

Lachende vrouw voor de Ibiza
Welkom thuis

Geboren in Barcelona

Onze auto's mogen vanbinnen vol zitten met de krachtigste Duitse technieken, onze roots liggen toch echt in Barcelona. Hier zetten wij onze wildste dromen om in echte designs. Aan Spaans temperament geen gebrek: wij maken van elke dag een avontuur en halen alles eruit wat erin zit. In de voetsporen van Picasso en Gaudí? Echt niet. Wij kiezen onze eigen weg.

Created in Barcelona
Klaar om geschiedenis te schrijven

Onze eigen weg

We hebben een lange weg afgelegd, sinds we ons familiebedrijf in 1950 startten. Van een productie van 10.000 naar meer dan 10 miljoen auto's per jaar. Van iconen als de SEAT 600 en 850 naar innovatieve modellen als de Mii en de Leon. We komen van ver - en we kunnen niet wachten om nog veel verder te gaan.

Geschiedenis van SEAT

Hier kun je op rekenen

Kwaliteit van de bovenste plank

Kwaliteit staat bij ons voorop. En dan hebben we het niet alleen over de nauwkeurige checks tijdens productie en onderhoud. Ook onze dealers doen altijd nét dat stapje extra. Zo krijg je écht lekkere koffie en is de theedoos altijd goed gevuld. Een goed gesprek tijdens het wachten? Onze vakspecialisten zijn minstens zo gepassioneerd over auto's als jij!

Een design waar je niet omheen kan

Wat maakt een auto nu écht een SEAT? Dat kan niet missen: het design. Onze ontwerpers zijn continu bezig de grenzen van design, functionaliteit en afwerking te verleggen. Nakijken kunnen we garanderen.

De SEAT nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Ben je net zo enthousiast over SEAT als wij? En wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste SEAT nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je elke maand jouw portie SEAT gewoon in je inbox.

Nieuwsbrief SEAT
Karakter

Alles of niets

Zonnig, positief en altijd in voor een avontuur. Dat zit nu eenmaal in ons. We halen altijd het onderste uit de kan. Het design? Groots. De kwaliteit? Hoger dan de hoogste eisen. En het comfort? Beter dan je eigen bed.

SEAT design

Welkom bij de familie

Service met een smile

Voor jouw SEAT willen we alleen het beste van het beste. Daarom kun je rekenen op 4 jaar garantie, standaard pechhulp en transparante en betrouwbare technici. Zij weten als geen ander wat goed is voor jouw auto en zorgen dat jij weer vol zelfvertrouwen op pad kan.

Man leunt op zijn SEAT

Altijd een hulplijn

Sta je met pech langs de weg? Dat kan de beste gebeuren. Geef ons een belletje en we schakelen hulp in. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

Werken bij SEAT

Maak van je passie je werk

Droom jij van auto's? Heb jij een passie voor kwaliteit en design? En doe je altijd nét dat stapje extra? Dan zoeken we jou! Van designers en engineers tot adviseurs en autotechnici, we hebben altijd een functie die bij je past. Tot snel!

Elektrisch rijden

Groene ambities

Met het grootste zonnepaneelpark in de auto-industrie verminderen we onze CO2-uitstoot met 7.000 ton per jaar. Maar er is meer. In 2020 voegen we bijvoorbeeld de SEAT Leon FR PHEV toe aan onze modellen. Zo brengen we onze CO2-emissie weer een stukje verder omlaag.

SEAT elektrisch rijden
De SEAT Newsroom

Alles over SEAT

Het laatste nieuws, sportieve verhalen en handige reviews: onze Newsroom staat er bomvol mee. Neem een kijkje en ontdek echt alles over onze modellen.

SEAT nieuws
Vrouw checkt de SEAT App op haar telefoon

Meer SEAT?

Wil je meer weten over SEAT? Ben je op zoek naar een auto die bij jou past? Of heb je een andere brandende vraag? Wij staan voor je klaar!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Uit welk land komt SEAT?
Uit welk land komt SEAT?

Oorspronkelijk is SEAT afkomstig uit Barcelona. Tegenwoordig zijn wij onderdeel van het Duitse Volkswagen AG, samen met andere automerken zoals Volkswagen, Audi en ŠKODA. Elke SEAT is daardoor gebouwd op meer dan 120 jaar ervaring. Je bent daardoor verzekerd van betrouwbaarheid, de laatste technologie en onverwacht veel Spaanse energie.