My SEAT

Verbonden met jouw SEAT

SEAT CONNECT

Download de app

En volg de instructies om je SEAT te verbinden

Download voor Android
Download voor Apple

My SEAT functies

Tegenwoordig ben je altijd verbonden. Met je vrienden, familie, hobby's. Je hele wereld. En nu ook met jouw SEAT. Met de diensten van My SEAT sta jij in verbinding met jouw SEAT en de wereld er omheen. Ontdek hier alles over My SEAT.

SEAT CONNECT

Verbinden en verlengen

Hoe verbind je jouw SEAT met je telefoon? De instructies vind je hier. Daarnaast vind je informatie over de verlengingsmogelijkheden en looptijden.

SEAT CONNECT

SEAT Plus

Met de gratis SEAT Plus App en DataPlug kun je van je SEAT (modellen vanaf 2008) een verbonden auto maken. Via Bluetooth kun je op eenvoudige wijze verschillende app-functies gebruiken, zoals de 'Kostenmonitor’, inzicht in je wagenstatus op elk gewenst moment, en contact opnemen met je favoriete SEAT Servicepartner.

Veelgestelde vragen My SEAT

Mijn app heeft een storing of werkt niet goed. Wat nu?
Mijn app heeft een storing of werkt niet goed. Wat nu?
Indien de My SEAT app niet goed functioneert of een foutmelding geeft, adviseren wij je om de app volledig van de telefoon te verwijderen en daarna opnieuw te downloaden. Dit is meestal al voldoende op het probleem te verhelpen. Daarnaast adviseren wij om ervoor te zorgen dat je telefoon de laatste softwareversie heeft van het besturingssysteem. Indien de telefoon op een oudere softwareversie staat, dan kan het zijn dat de app niet goed kan functioneren. Indien het probleem zich blijft voordoen na bovenstaande stappen, neem dan contact op met je dealer.
De vorige gebruiker is nog actief, hoe kan ik mij aanmelden en de vorige gebruiker wissen?
De vorige gebruiker is nog actief, hoe kan ik mij aanmelden en de vorige gebruiker wissen?

Als het infotainmentsysteem aangeeft dat er al een account is gekoppeld, moet je alle bestaande gegevens verwijderen. Dit kun je bereiken door het infotainmentsysteem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Om dit te doen, ga je naar de instellingen in het infotainmentsysteem en selecteer je de optie voor het herstellen van de fabrieksinstellingen. Hiermee worden alle eerder ingevoerde gegevens en instellingen in de auto gewist.


Nadat dit is voltooid, kun je de aanmeldingsprocedure uitvoeren in zowel de My SEAT app als in de auto zelf. Op deze manier wordt je auto succesvol gekoppeld aan je SEAT Connect account.
Hoe kan ik een verlenging doen voor My SEAT?
Hoe kan ik een verlenging doen voor My SEAT?
Een verlenging voor My SEAT voer je uit in je My SEAT app; klik in de app onderin op 'Wagen' en daarna op 'Online winkel'. Je wordt nu doorgestuurd naar de My SEAT shop. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord welk je aangemaakt hebt voor je My SEAT-diensten en volg de verdere stappen om de My SEAT-diensten te verlengen.
Wat kost het om My SEAT te verlengen?
Wat kost het om My SEAT te verlengen?

De kosten om My SEAT te verlengen zijn:
Auto met alleen radio, 1 jaar € 25, 2 jaar € 39.
Auto met navigatie, 1 jaar € 69, 2 jaar € 115.

Het verschil in kosten, komt door het verschil in beschikbare diensten van My SEAT bij radio of navigatie. Informatie over My SEAT en de beschikbare diensten vind je in de My SEAT app, hierin voer je tevens de verlenging uit.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Meer informatie & veelgestelde vragen

Hulp nodig bij het verbinden?

SEAT CONNECT