Private Lease kleine auto

SEAT Ibiza hero sm

Privé een auto leasen wordt steeds aantrekkelijker. Het maandbedrag wordt onder andere bepaald op basis van hoe lang je de auto wilt leasen en het aantal kilometers je verwacht te rijden. Maar ook de grootte van de wagen heeft effect op het bedrag dat je betaalt. Kies je bij SEAT Private Lease voor een kleine auto, dan ben je goedkoper uit, maar geniet je van net zoveel voordelen als wanneer je voor een grotere wagen kiest: Lage(re) maandlasten en jouw ideale, kleine auto. Waar wacht je nog op?

Private Lease Mii

Bij SEAT Private Lease is de kleinste auto de Mii. De auto ziet er op het eerste oog misschien niet zo groot uit, maar is verrassend ruim. Onderschat deze kleine auto dus zeker niet! Compact van buiten, ruim van binnen, zuinig, met veel aandacht voor veiligheid en voorzien van vele extra’s. De kleine auto is voor privé leasen in drie uitvoeringen beschikbaar. De SEAT Mii heeft standaard een start-stopsysteem, is 5-deurs en komt in veel kleuren. Je kunt hem samenstellen zoals jij wilt!

Stel jouw Mii samen

SEAT Mii teaser
SEAT Ibiza teaser

SEAT Ibiza

Bij Private Lease van SEAT heb je de keuze uit verschillende modellen, maar als je een kleine auto wilt, dan is de Ibiza ideaal. Sportief, modern en een heel fijne stadsauto. Ga je voor de Ibiza bij een Private Lease Abonnement dan heb je de keuze uit drie uitvoeringen. Kies uit de rijk uitgeruste basisuitvoering, een Ibiza Extra voor een beetje luxe of de extra uitgebreide uitvoering.  Zoals bij alle Private Lease overeenkomsten zijn ook bij de kleine auto alle kosten inbegrepen, met uitzondering van de brandstof, eventuele boetes en eventuele schade. De Ibiza is een veelgevraagd model en ook jij kunt in een gloednieuwe SEAT profiteren van alle Private Leasevoordelen.

Stel jouw Ibiza samen