Ontdek de verschillen

SEAT Tarraco vs Leon Sportstourer

SEAT FR Business

SEAT Tarraco vs Leon Sportstourer

Zoek je een comfortabele en ruime auto? Grote kans dat je nog twijfelt tussen een stationwagen en SUV. Met de SEAT Tarraco en SEAT Leon Sportstourer geniet je van looks én de ruimte. Ga je voor een sportieve wegligging met de stationwagen? Of kies je het comfort en de hoge instap van de SUV. Waar je ook voor gaat, neem ruim. Vergelijk de modellen hier en ontdek jouw favoriet.

Design exterieur Tarraco

Design exterieur Leon Sportstourer

Velgen maken de auto

Kies voor imposante 20 inch lichtmetalen velgen. Als dat geen statement is.

SEAT Tarraco 20 inch velgen

Tarraco FR Business Intense

Sportieve bumpers, een stoere dakspoiler, en 20 inch lichtmetalen velgen: het kan de Tarraco FR Business Intense niet sportief genoeg zijn.

De sportieve SEAT Tarraco FR Business Intense

Mag het een inchje extra zijn?

De 18” lichtmetalen velgen geven jouw Leon Sportstourer een extra sportief tintje.

Velgen op de Leon
Velgen op de Leon

SUV van de hoogste plank

Z'n brede body en stoere voorkant zorgen ervoor dat de Tarraco indruk maakt - of je nu rijdt of stilstaat.

Het design van de SEAT Tarraco

Rij in stijl

De doorlopende LED-verlichting, sierlijke letters en opvallende rondingen maken één heerlijk geheel.

Het design van de Leon ST
Design interieur Tarraco
Design interieur Leon Sportstourer

9.2 inch mediasysteem

Met zo'n groot touchscreen weet jij je weg wel te vinden: alle Business Intense modellen zijn standaard voorzien van een 9.2 inch scherm.

Interieur van de SEAT Tarraco

Dacht je dat designstoelen niet lekker zitten?

Laat het de Leon Sportstourer niet horen. Met het splinternieuwe design met sportieve details, wil je écht niet meer uitstappen.

Sportieve stoelen in de nieuwe Leon

Voor de sportievelingen

De FR Business Intense geeft een extra dosis sportiviteit aan je interieur. Rode stiksels, pedalen in aluminum en een panoramadak? Beter dan dit wordt het niet.

Stoelen SEAT Tarraco
Dashboard van de SEAT Tarraco

Hallo, kapitein

Met het grote touchscreen en je eigen Virtual Cockpit houd je altijd overzicht en controle.

Leon Sportstourer
Nieuwe Leon

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik kiezen voor een stationwagen?
Waarom moet ik kiezen voor een stationwagen?

Met een stationwagen kies je voor een strak uiterlijk en ruim innerlijk. Zo geniet je van de looks én ruimte dankzij grote laadruimte. Daarnaast hebben stationwagens een relatief laag zwaartepunt. Dat geeft ‘m een betere wegligging dan hogere modellen zoals de SUV.

Waarom moet ik kiezen voor een SUV?
Waarom moet ik kiezen voor een SUV?

Kies je voor je een SUV, dan kies je voor extra comfort. Omdat de SUV hoger op z’n wielen staat, rijd je zonder moeite over drempels en slechte wegen. Ook is het instappen door de hoogte eenvoudiger dan bij een stationwagen. De combinatie van comfort en grote laadruimte maakt de SUV een perfecte partner voor iedere rit .

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 30 juni 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY24. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 9,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 9,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Ibiza rekenvoorbeeld januari 2024 huurkoop