START MOVING

De nieuwe Ibiza

Blijf op de hoogte

De nieuwe Ibiza komt er aan

Front Assist, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, 8 inch touchscreen, Apple Car Play en een 300 watt sound system, het is allemaal mogelijk op de nieuwe SEAT Ibiza! Het succesmodel Ibiza is geheel vernieuwd. Na meer dan dertig jaar Ibiza is dit alweer de vijfde generatie en daar zijn we trots op. Met zijn stoere strakke lijnen en geheel vernieuwde technologie zal hij menig hart doen smelten. Daarnaast heeft de nieuwe Ibiza ook meer beenruimte waardoor ook het comfort significant verbetert is. 

Benieuwd? Lees dan het persbericht waarin we je alle vernieuwde specificaties vertellen. 

De nieuwe Ibiza motoren

Alle motoren die in de nieuwe SEAT Ibiza leverbaar worden, kenmerken zich door vlotte prestaties in combinatie met een laag verbruik. Er is keuze uit de volgende motoren;
  • Het gamma begint bij de 1.0 MPI met 55 kW/75 pk.
  • De 1.0 3-cilinder TSI turbomotor met directe inspuiting wordt leverbaar met 70 kW/95 pk en 85 kW/115 pk.
  • Eind 2017 wordt een nieuwe 1.5 TSI leverbaar met vier cilinders en 110 kW/150 pk. Een efficiënte 1.6 TDI dieselmotor, verkrijgbaar met 59 kW/80 pk, 70 kW/95 pk en 85 kW/115 pk.
  • En een aardgasvariant met 66 kW/90 pk sterke 1.0 TSI-motor mogelijk gemaakt.
De motoren met maximaal 70 kW/95 pk zijn gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak, de versies met meer vermogen worden geleverd met een handgeschakelde zesbak. Tegen meerprijs wordt een 7-traps DSG-transmissie leverbaar.

Als eerste op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze speciale nieuwsbrief

Wij zijn SEAT

SEAT staat voor sportief en trendsettend design met de hoogwaardige techniek van Volkswagen. Wij combineren het beste van Spaanse en Duitse techniek. Alles wat wij weten, is wat jij in de auto voelt. Wij geven design een doel.

Wij brengen technologie tot leven.
Wij zijn SEAT.

Lees meer..