Ibiza

FR Business Intense Plus

Stel 'm samen
Prijs v.a. 22.050 * Brandstofverbruik v.a. 4.7 l/100 km Bijtelling v.a. 22 %
  • Keuzestress? Dat kent de Business Intense Plus niet. Hij heeft namelijk alle standaard features die rijden leuker en relaxter maken.

  • Met standaard LED-verlichting zie jij alles en iedereen om je heen - en word je gegarandeerd nagekeken.

  • Met de Virtual Cockpit heb jij de touwtjes in handen. Of je nu de tellers wilt zien of de veiligheidssystemen, je stemt 'm volledig af op jouw smaak.

  • Op je nieuwe SEAT krijg je standaard 4 jaar garantie. Voor reparaties of onderhoud staat je SEAT-dealer dus altijd voor je klaar.

Ibiza FR Business Intense Plus

Kiezen? Niet nodig

Wie een sportieve, stoere en dynamische auto kiest, wil natuurlijk niet inleveren op de features. Gelukkig heeft de Ibiza FR Business Intense Plus het allemaal. Standaard is 'ie namelijk uitgerust met alle features die je nodig hebt voor een krachtige, comfortabele en veilige rit. Zoals LED-verlichting en een Virtual Cockpit. Kiezen is niet nodig, je kiest gewoon alles.

De features op een rijtje

Full LED

Onze Full LED-verlichting is niet alleen mooi, maar ook heel veilig. Want reken maar dat je gezien wordt met deze lichten op je auto. Extra handig als 's avonds op pad gaat, want ook je eigen zicht gaat er aanzienlijk op vooruit.
Seat summer editions

Virtual cockpit

In de Virtual Cockpit ben jij de baas. De tellers weergeven? Dat kan. Liever de veiligheidssystemen? Zo geregeld. Het display stem je volledig af op jouw smaak.

Winter pack

Met het Winter pack heeft je auto licht- en regensensoren en verwarmbare voorstoelen, voorruit en buitenspiegels. Een welkome aanvulling tijdens een gure winterdag of een frisse zomerochtend.

Dynamic bekleding

Je SEAT een luxe accent geven is een makkie met deze suède look bekleding.
Seat summer editions
Ibiza Style Business Intense Plus

Meer stijl, zelfde extra's

Wil je net iets minder sportiviteit en meer stijl? Dan is de Ibiza Style Business Intense Plus iets voor jou. En maak je geen zorgen: hij is net zo rijk uitgerust als z'n sportievere broertje.