Ibiza

Style Limited Edition

€ 1.710 Limited Edition voordeel!

Bekijk de voorraad
Prijs v.a. 20.050 * Brandstofverbruik v.a. 4.7 l/100 km Bijtelling v.a. 22 %
  • Met een hoop stijlvolle extra's is de Ibiza Style Limited Edition klaar voor een nazomer om nooit te vergeten!

  • Met onze Ibiza Style Limited Edition krijg je een hoop extra features met een voordeel tot wel € 1.710. Wees er snel bij, want op = op!

  • Op je nieuwe SEAT krijg je standaard 4 jaar garantie. Voor reparaties of onderhoud staat je SEAT-dealer dus altijd voor je klaar.

Ibiza Style Limited Edition

Klaar voor de nazomer

Om te zorgen dat jij alles uit de nazomer kunt halen, hebben we iets speciaals voor je: de SEAT Ibiza Style Limited Edition. Vol stijlvolle features maakt 'ie jouw autorit nét wat leuker, veiliger en comfortabeler. Tijd voor de laatste picknicks, barbecues en strandbezoekjes van het jaar? De Ibiza Style Limited Edition kan niet wachten om met je op avontuur te gaan! Grijp nu je kans, want we hebben nog maar een paar modellen op voorraad.

De extra's op jouw Limited Edition

  • Parkeersensoren vóór en achter
  • Media System Navi 8 inch met touchscreen
  • Achteruitrijcamera
  • Full LED
  • Virtual Cockpit
  • 15 inch lichtmetalen velgen, Enjoy (Brilliant Silver)

De features op een rijtje

Full LED

Onze Full LED-verlichting is niet alleen mooi, maar ook heel veilig. Want reken maar dat je gezien wordt met deze lichten op je auto. Extra handig als 's avonds op pad gaat, want ook je eigen zicht gaat er aanzienlijk op vooruit.

Virtual cockpit

Je favoriete hit opzetten, naar je bestemming navigeren of je vrienden bellen om te vragen waar ze uithangen, in je virtual cockpit doe je het in een handomdraai. Allemaal met behulp van het media system navi met 8 inch touchscreen.

15 inch lichtmetalen velgen

Zet de puntjes op de i, met deze stijlvolle 15 inch velgen. Gewoon, standaard op je Ibiza Style Limited Edition.

Park Assist

Met de parkeersensoren aan de voor- en achterkant is parkeren zo gedaan. Zeker omdat de Limited Editions ook zijn uitgerust met Park Assist, waardoor jij bij het inparkeren alleen gas hoeft te geven of te remmen. De auto doet de rest.
SEAT Arona

Achteruitrijcamera

Met de achteruitrijcamera overzie je de situatie tot in detail. In het display van het multimediasysteem heb je namelijk exact in beeld wat er achter de auto gebeurt. Handig bij achteruitrijden én bij het inparkeren.
SEAT Arona Achteruitrijcamera

Adaptive Cruise Control

Je Limited Edition meet met Adaptive Cruise Control de afstand tot je voorganger en past daar je snelheid op aan. Zo ben jij extra veilig op de weg.
style standaard cruise control

Keyless Entry/Go

Met Keyless Entry/Go hoef je je sleutels niet eens uit je zak te halen. Zodra jij met de sleutel in de buurt van de auto komt, gaan de deuren automatisch van het slot.
Keyless Entry/Go
SEAT Arona
SEAT Arona Achteruitrijcamera
style standaard cruise control
Keyless Entry/Go