Rijd extra voordelig in je auto met SEAT Private Lease

Goedkoop privé leasen bij SEAT

✓ Al vanaf € 349 per maand*
✓ Kosteloos opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden
✓ Inclusief onderhoud bij de SEAT-dealer

De SEAT Arona

Private Lease je auto nu extra goedkoop

Met Private Lease stap je in een gloednieuwe SEAT voor een vast maandbedrag. En met de onverwacht aantrekkelijke prijzen bij SEAT is privé leasen nu extra goedkoop. Zo rijd je al in een SEAT Ibiza vanaf € 359 per maand*. Altijd met de beste service en transparante voorwaarden. Ontdek nu de modellen en vind jouw favoriet.

Service op de SEAT Ibiza

Voordelen van Private Lease bij SEAT

✓ Scherpe all-in maandprijs
✓ Inclusief pechhulp & onderhoud bij de SEAT-dealer
✓ Eerlijke voorwaarden, Keurmerk Private Lease
✓ Kosteloos opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden
✓ Stel je eigen SEAT samen

seat zakelijk financieel

Het voordelige SEAT Private Lease aanbod


Hoe wil jij leasen?

Kies de vorm die bij jou past


Veelgestelde vragen

Waarom is Private Lease goedkoop?
Waarom is Private Lease goedkoop?
Met Private Lease bundel je alle autokosten in één vast maandbedrag. Dat is niet alleen erg handig, privé leasen maakt autorijden vaak ook goedkoper.

Het grote prijsvoordeel van Private Lease draait om ‘schaalbaarheid’. Waar jij normaal één auto koopt, bestellen wij auto’s in bulk. De lagere aanschafprijs die daaruit voortkomt, berekenen wij door in jouw Private Lease maandbedrag. Je Private leaseauto is daardoor dus extra goedkoop. Ook zijn de autoverzekering en servicekosten extra voordelig met Private Lease.

Ben je na vele kilometers rijplezier toe aan een nieuwe SEAT? Dan zijn de afschrijvingskosten voor onze rekening. Jij hoeft alleen een nieuwe SEAT uit te kiezen die jou onverwacht veel energie geeft.
Wanneer is privé leasen goedkoper dan een auto kopen?
Wanneer is privé leasen goedkoper dan een auto kopen?
Rijd je het liefst eens in de zoveel jaar in een nieuwe auto met de laatste innovaties? Dan is een Private Lease auto voor jou waarschijnlijk de goedkoopste optie. De lagere restwaarde van je oude auto komt bij Private Lease namelijk voor onze rekening. Daarnaast vallen de onderhoudskosten onder onze verantwoordelijkheid.
Hoe houd je het Private leasemaandbedrag zo laag mogelijk?
Hoe houd je het Private leasemaandbedrag zo laag mogelijk?
Langere looptijd

Sluit je jouw Private Leaseovereenkomst af voor een langere tijd? Dan belonen wij dat met een lager maandbedrag. Zo kun je kiezen tussen looptijden tussen de 24 maanden tot 60 maanden.


Lager kilometrage

Je Private Lease maandbedrag is ook voordeliger wanneer je een lager kilometrage kiest. Dit is het aantal kilometers dat je kunt rijden in je SEAT zonder een meerprijs te betalen per kilometer. Je kunt kiezen tussen een kilometrage 10.000 tot 30.000 per jaar.


Zijn er aanbiedingen voor Private Lease?
Zijn er aanbiedingen voor Private Lease?
Ja! Dit jaar vieren we tijdens The Big Four OH! ons 40-jarig jubileum in Nederland met deals waar je mond van openvalt. Verwacht de komende tijd dus onverwacht aantrekkelijke deals en tarieven voor Private Lease. Zo rijd je al in de Ibiza vanaf € 359 per maand*, inclusief SEAT Autoverzekering.

Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Ibiza 4.OH! Edition, je vindt het allemaal tijdens The Big Four OH! deals. Houd dus de actiepagina in de gaten voor de beste deals.

Ontdek de deals

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk