Informatie over het SEAT Abonnement

Brandbox Private lease 4

Hier vind je alle informatie over het SEAT Abonnement zoals contactgegevens, onze algemene voorwaarden, ons privacy statement en informatie over SEAT Financial Services. Heb je niet gevonden wat je zocht of wens je persoonlijke hulp? Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer (033) 4549138.

Terug naar Private Lease

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies, dan kunt u contact opnemen met de commerciële binnendienst van SEAT Financial Services. 

Telefoonnummer:
(033) 454 91 91

Postadres:
SEAT Financial Services
Postbus 1591
3800 BN Amersfoort

 

Terug naar Private Lease

Algemene Voorwaarden

Wilt u op uw gemak onze Algemene Voorwaarden doorlezen?

Lees dan onze Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, Aanvullende Voorwaarden Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden in dit document.

 

Jouw auto inleveren

Als je voorafgaand aan de afspraak al wilt weten welke schades wel en niet acceptabel zijn, dan kan je hier het inleverprotocol alvast bekijken.

Heeft u een Klacht?

Is de dienstverlening niet naar wens, laat het ons dan weten. Vul rel="noopener noreferrer" het online klachtenformulier in.

keurmerk seat private lease

Meer informatie over het keurmerk? Ga direct naar www.keurmerkprivatelease.nl.

Over ons

SEAT Financial Services is gevestigd in Amersfoort en maakt onderdeel uit van Volkswagen Pon Financial Services B.V., een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG. Onze focus ligt op de auto én de behoeften van de automobilisten. Wij kunnen ons dan ook beroepen op veel kennis en ervaring op het gebied van financieren, verzekeren, leasen en mobiliteit. Deze combinatie maakt onze dienstverlening uniek.

 

Privacy statement

Bescherming persoonsgegevens

SEAT Financial Services is een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V. en de aan haar gelieerde ondernemingen (de organisatie) zijn ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten van de organisatie en bezoekers van de website(s) (klanten) van essentieel belang is. Persoonsgegevens van klanten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt. Uitgangspunt hierbij is dat gegevens die verwerkt worden toereikend zijn, niet bovenmatig en ter zake dienend. de organisatie houdt zich bij de verwerking van persoonsgegevens aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) hieraan stelt.

Lees hier het privacy statement van Volkswagen Pon Financial Services B.V. 
Inzage, correctie en verzet

Klanten van de organisatie kunnen een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door de organisatie zijn verwerkt door een schriftelijk verzoek hiertoe in te dienen. Een kopie van een geldig identiteitsbewijs dient bij dit verzoek te worden meegestuurd. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunnen klanten schriftelijk verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Klanten kunnen schriftelijk aangeven dat zij geen (commerciële) informatie willen ontvangen over producten en diensten van de organisatie. Ook kunnen ze schriftelijk aangeven bezwaar te hebben tegen bepaalde verwerkingen van hun persoonsgegevens.

Vragen

De organisatie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Bekijk daarom regelmatig het privacystatement voor het actuele privacybeleid van de organisatie.

De organisatie (Handelsregister 32089230) is gevestigd Saturnus 1, 3824 ME Amersfoort. 

Terug naar Private Lease