Private Lease informatie

SEAT

Private Lease is sterk in opkomst. Je stelt zelf je ideale – nieuwe – auto samen, en behalve de brandstof en eventuele boetes zijn alle kosten gedekt door het maandbedrag bij SEAT Private Lease. Waar je verder nog aan moet denken en hoe het zit met onder andere zakelijk rijden, aanbetalingen, afkoopmogelijkheden en schadevrije jaren lees je hier.


Is Private Lease verstandig?

Benieuwd of SEAT Private Lease verstandig is en past bij jouw situatie? Of SEAT Private Lease past bij jouw situatie is onder andere afhankelijk van jouw financiële situatie. We geven je informatie over Private Lease en vertellen je meer over de verschillen tussen een auto leasen of kopen.

Voor- en nadelen


Zakelijk rijden met Private Lease

Er is een verschil tussen zakelijk leasen en privé leasen. Bij zakelijk leasen krijg je te maken met bijtelling. Maak je zakelijke ritten in je SEAT Private Leaseauto dan gelden er andere voorwaarden en kosten.

Meer over zakelijk leasen en Private Lease


Private Lease afkopen

Bij SEAT is het mogelijk om voor 24, 36 of 48 maanden privé een auto te leasen. Het kan voorkomen dat je je Private Leaseovereenkomst voortijdig wil beëindigen. Daar zijn kosten aan verbonden.

Over Private Lease afkopen, schadevrije jaren en eigen risico


Fiscaal, wegenbelasting en aanbetaling

Als je privé een auto wilt leasen, zijn er een aantal aspecten waar vaak vragen over zijn. Bijvoorbeeld of Private Lease ook fiscaal veranderingen met zich meebrengt. Op het gebied van wegenbelasting en de noodzaak van een eventuele aanbetaling zijn er nog een aantal must-knows bij SEAT. We praten je bij zodat je helemaal op de hoogte bent.

keurmerk seat private lease

SEAT Financial Services

Telefoonnummer:

(033) 454 91 91

Postadres:

SEAT Financial Services

Postbus 1591

3800 BN Amersfoort

Meer informatie over het keurmerk Private Lease?

Ga direct naar www.keurmerkprivatelease.nl.

Jouw auto inleveren

Als je voorafgaand aan de afspraak al wilt weten welke schades wel en niet acceptabel zijn, dan kan je hier het inleverprotocol alvast bekijken.

Heb je een klacht?

Is de dienstverlening niet naar wens, laat het ons dan weten. Vul het online klachtenformulier in.

Algemene Voorwaarden

Wilt u op uw gemak onze Algemene Voorwaarden doorlezen?

Postbus 72, 3800 HD Amersfoort

Lees dan onze Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, Aanvullende Voorwaarden Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden in dit document.

Over ons

SEAT Financial Services is gevestigd in Amersfoort en maakt onderdeel uit van Volkswagen Pon Financial Services B.V., een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG. Onze focus ligt op de auto én de behoeften van de automobilisten. Wij kunnen ons dan ook beroepen op veel kennis en ervaring op het gebied van financieren, verzekeren, leasen en mobiliteit. Deze combinatie maakt onze dienstverlening uniek. 

Privacy statement

Bescherming persoonsgegevens

SEAT Financial Services is een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V. en de aan haar gelieerde ondernemingen (de organisatie) zijn ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten van de organisatie en bezoekers van de website(s) (klanten) van essentieel belang is. Persoonsgegevens van klanten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt. Uitgangspunt hierbij is dat gegevens die verwerkt worden toereikend zijn, niet bovenmatig en ter zake dienend. de organisatie houdt zich bij de verwerking van persoonsgegevens aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) hieraan stelt.

Lees hier het privacy statement van Volkswagen Pon Financial Services B.V. 

Inzage, correctie en verzet

Klanten van de organisatie kunnen een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door de organisatie zijn verwerkt door een schriftelijk verzoek hiertoe in te dienen. Een kopie van een geldig identiteitsbewijs dient bij dit verzoek te worden meegestuurd. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunnen klanten schriftelijk verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Klanten kunnen schriftelijk aangeven dat zij geen (commerciële) informatie willen ontvangen over producten en diensten van de organisatie. Ook kunnen ze schriftelijk aangeven bezwaar te hebben tegen bepaalde verwerkingen van hun persoonsgegevens.

Vragen

De organisatie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Bekijk daarom regelmatig het privacystatement voor het actuele privacybeleid van de organisatie.

De organisatie (Handelsregister 32089230) is gevestigd Saturnus 1, 3824 ME Amersfoort. 

Terug naar Private Lease