Private Lease informatie

SEAT

Private Lease is sterk in opkomst. Je stelt zelf je ideale – nieuwe – auto samen, en behalve de brandstof en eventuele boetes zijn alle kosten gedekt door het maandbedrag bij SEAT Private Lease. Waar je verder nog aan moet denken en hoe het zit met onder andere zakelijk rijden, aanbetalingen, afkoopmogelijkheden en schadevrije jaren lees je hier.


Is Private Lease verstandig?

Benieuwd of SEAT Private Lease verstandig is en past bij jouw situatie? Of SEAT Private Lease past bij jouw situatie is onder andere afhankelijk van jouw financiële situatie. We geven je informatie over Private Lease en vertellen je meer over de verschillen tussen een auto leasen of kopen.

Voor- en nadelen


Zakelijk rijden met Private Lease

Er is een verschil tussen zakelijk leasen en privé leasen. Bij zakelijk leasen krijg je te maken met bijtelling. Maak je zakelijke ritten in je SEAT Private Leaseauto dan gelden er andere voorwaarden en kosten.

Meer over zakelijk leasen en Private Lease


Private Lease afkopen

Bij SEAT is het mogelijk om voor 24, 36 of 48 maanden privé een auto te leasen. Het kan voorkomen dat je je Private Leaseovereenkomst voortijdig wil beëindigen. Daar zijn kosten aan verbonden.

Over Private Lease afkopen, schadevrije jaren en eigen risico


Fiscaal, wegenbelasting en aanbetaling

Als je privé een auto wilt leasen, zijn er een aantal aspecten waar vaak vragen over zijn. Bijvoorbeeld of Private Lease ook fiscaal veranderingen met zich meebrengt. Op het gebied van wegenbelasting en de noodzaak van een eventuele aanbetaling zijn er nog een aantal must-knows bij SEAT. We praten je bij zodat je helemaal op de hoogte bent.

keurmerk seat private lease