Is Private Lease verstandig?

SEAT is Private Lease verstandig

Of Private Lease verstandig is, hangt af van je persoonlijke situatie. Private Lease kent veel voordelen. Zo kun je met SEAT Private Lease in de nieuwste SEAT rijden zonder een grote investering. Voor een vast bedrag per maand kun je, gedurende de looptijd van de overeenkomst, zorgeloos en betaalbaar autorijden. We hebben namelijk alle kosten in het maandbedrag opgenomen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alleen de brandstofkosten zijn voor eigen rekening.


Private Lease ja of nee?

Wanneer je een geldig autorijbewijs hebt en onder de 78 jaar bent, op de verwachte einddatum van het contract, kom je in aanmerking voor SEAT Private Lease. Om er zeker van te zijn dat Private Lease een verstandige keuze is, controleren we je financiële situatie bij het BKR. Past privé leasen binnen de mogelijkheden, dan hoef je je enkel nog bezig te houden met het kiezen van jouw ideale model en uitvoering.

Meer over SEAT  Private Lease?

Twijfel je nog tussen het leasen of kopen van een nieuwe auto? Benieuwd hoe je maandbedrag berekend wordt? Of heb je andere vragen over Private Lease? Lees meer over Private Lease of neem direct contact met ons op via onze chat, e-mail, social media kanalen of andere contactmogelijkheden.