SEAT Private Lease

Rijden in het buitenland

SEAT Private Lease Klantenservice

Pech en schade

Heb je pech of schade in het buitenland? Neem dan contact op met de BerijdersDesk via telefoonnummer +31 33 454 95 55. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de Alarmcentrale. 

Seat schade en pech private lease
SEAT Private Lease klantenservice

Bekeuringen

Bekeuringen uit het buitenland ontvangen wij van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). De kosten en het tijdig betalen van de rekening zijn jouw eigen verantwoordelijkheid en zitten niet bij de Private Leasemaandprijs in.

Groene kaart

In Polen, Duitsland en Spanje is een groene kaart verplicht voor je auto, caravan en/of aanhanger. Wil je weten naar welke landen je kunt reizen met je Private Lease-auto? Dit is te vinden op de groene kaart van je auto. Een (nieuwe) groene kaart vraag je eenvoudig aan op de website van Seat Financial Services. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd en wees dus op tijd met het aanvragen.

Bestel een (nieuwe) groene kaart

Seat groene kaart
SEAT in het buitenland

Meer kilometers

Houd bij je vakantieplannen rekening met de extra kilometers die een rit naar het buitenland kost. Als je werkelijke kilometers uit de pas lopen met je Private Leasecontract krijg je misschien te maken met onverwachte kosten.

Meer weten over Private Lease?