Rijden in het buitenland

Alles wat je wilt weten weten over het rijden in het buitenland met jouw leaseauto.

SEAT Private Lease in het buitenland

Op reis in jouw Private Leaseauto

Ben je van plan om op vakantie te gaan in jouw Private Leaseauto? Dat kan! Het is wel goed om op een paar dingen te letten en rekening te houden met bepaalde zaken.

Pech en schade

Heb je pech of schade in het buitenland? Neem dan contact op met de BerijdersDesk via telefoonnummer +31 33 454 95 55. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de Alarmcentrale. 

Bekeuringen

Bekeuringen uit het buitenland ontvangen wij van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). De kosten en het tijdig betalen van de rekening zijn jouw eigen verantwoordelijkheid en zitten niet bij de Private Leasemaandprijs in.


Groene kaart

In Polen, Duitsland en Spanje is een groene kaart verplicht voor je auto, caravan en/of aanhanger. Wil je weten naar welke landen je kunt reizen met je Private Lease-auto? Dit is te vinden op de groene kaart van je auto. Een (nieuwe) groene kaart vraag je eenvoudig aan op de website van Seat Financial Services. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd en wees dus op tijd met het aanvragen.

Bestel hier je nieuwe groene kaart

Meer kilometers

Houd bij de vakantieplannen wel rekening met de extra kilometers die een rit naar het buitenland kost. Je wilt voorkomen dat je over de afgesproken aantal kilometers heen gaat, omdat er dan meerkilometers in rekening worden gebracht*.

Wil je meer informatie over Private Lease?

Kies hieronder het onderwerp waar je meer informatie over wilt.

Aantal kilometers per jaar
Contract afkopen
Contractduur
Diefstal
Einde contract
Je SEAT inleveren
Je leaseauto overnemen
Onderhoud en reparatie
Praktische informatie
Shortlease
Vroegtijdig contract beeindigen

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Stuur een mail

Naar contactformulier

Bel ons

(033) 454 95 55

Vraag en antwoord

Bekijk vraag en antwoord

Klacht indienen

Naar het klachtformulier

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.