Shortlease privé

SEAT Shortlease Privé

Met Private Lease heb je wel de lusten en niet de lasten. Zo rijd je in een gloednieuwe SEAT voor een vast maandbedrag. In dat maandbedrag zijn de kosten voor de wegenbelasting, reparatie, onderhoud en de verzekering met all-riskdekking inbegrepen. Maar er zijn tegenwoordig meer leasevormen waar je uit kunt kiezen, shortlease is er daar ook één van.


Wat is shortlease?

Shortleasen (voor privé) is de gulden middenweg tussen Private Lease en een auto huren. Private Lease is bij SEAT mogelijk vanaf 24 maanden. Bij shortlease voor particulieren kies je ervoor om een korte periode te leasen. Dit is meestal al mogelijk vanaf een aantal maanden, zoals 3 maanden, een half jaar of een jaar. Hierdoor is shortlease iets flexibeler dan een andere leasevorm.

Net als bij Private Lease betaal je bij shortlease voor privé een vast bedrag per maand. Je kunt een vooraf vastgesteld aantal kilometers per maand rijden. Net als bij Private Lease profiteer je van de aanvullende services zoals verzekerings- en onderhoudskosten.   

Private lease voor 12, 24, 36 of 48 maanden

Shortlease geeft je de mogelijkheid om tot 1 jaar een SEAT te leasen. Shortlease is de perfecte oplossing als een auto huren te kort is, maar Private Lease toch net te lang.

Liever langer leasen? Dat kan natuurlijk. Bij SEAT kun je Private Leasecontracten afsluiten voor 24, 36 of 48 maanden. Op aanvraag kan het zelfs langer dan 48 maanden.

Meer weten over Private Lease?