Private Lease en zakelijk rijden

lease zakelijk rijden seat

Bij SEAT Private Lease stel je zelf je ideale auto samen en sluit je voor een vooraf bepaalde periode een overeenkomst af. Een groot voordeel van Private Lease is dat kosten zoals wegenbelasting, schadeherstel, reparaties, onderhoud en (inter)nationale pechhulp zijn inbegrepen.  Je Private Lease auto gebruiken voor zakelijk rijden is ook mogelijk. Let er wel op dat je een Private Leasecontract altijd afsluit op een natuurlijk persoon en niet op een bedrijf.

Ben je in dienst bij een bedrijf en wil je je Private Lease-auto ook gebruiken voor zakelijke kilometers? Pas dan op dat je het vastgestelde aantal kilometers in jouw private leasecontract niet overschrijdt. Of je jouw Private Lease-auto rijdt voor zakelijk of privé gebruik maakt niet uit. Wel kun je in veel gevallen via je werkgever een kilometervergoeding ontvangen voor je zakelijke kilometers. Dit staat echter los van je Private Leasecontract.

Lees meer over Private Lease

SEAT  business

Is Private Lease mogelijk bij een bedrijfswagen?

Ook een bedrijfswagen kun je private leasen. Wees je er wel van bewust dat het Private Leasecontract altijd op naam van een persoon staat en niet op naam van een bedrijf. Private Lease kan daardoor ook interessant zijn voor eenmanszaken en zzp-ers.

Private Lease voor zzp'ers

Met een klein bedrijf wil je weten waar je qua kosten aan toe bent. Met Private Lease zijn je kosten overzichtelijk en weet je precies welk bedrag je maandelijks kwijt bent om van A naar B te komen. Een ander voordeel van Private Lease is dat je geen grote som geld nodig hebt voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Informatie over Private Lease

SEAT eenmanszaak

Meer weten over Private Lease?