Private Lease en zakelijk rijden

Kan dat eigenlijk gecombineerd worden?

Private Lease en zakelijk rijden

Zakelijke kilometers in een Private Lease-auto

Ben je in dienst bij een bedrijf en wil je je Private Lease-auto ook gebruiken voor zakelijke kilometers? Dat is geen probleem. Het is jouw Private Lease-auto, dus jij bepaalt waar je de auto voor gebruikt. Je kunt in veel gevallen via je werkgever een kilometervergoeding ontvangen voor je zakelijke kilometers. Dit staat echter los van je Private Leasecontract. Pas wel op dat je het vastgestelde aantal kilometers in jouw Private Leasecontract niet overschrijdt. Let er ook op dat je een Private Leasecontract altijd afsluit op een natuurlijk persoon en niet op een bedrijf. 

SEAT  business

Is Private Lease mogelijk bij een bedrijfswagen?

Ook een bedrijfswagen kun je private leasen. Wees je er wel van bewust dat het Private Leasecontract altijd op naam van een persoon staat en niet op naam van een bedrijf. Private Lease kan daardoor ook interessant zijn voor eenmanszaken en zzp-ers.

Private Lease voor zzp'ers

Met een klein bedrijf wil je weten waar je qua kosten aan toe bent. Met Private Lease zijn je kosten overzichtelijk en weet je precies welk bedrag je maandelijks kwijt bent om van A naar B te komen. Een ander voordeel van Private Lease is dat je geen grote som geld nodig hebt voor de aanschaf van een nieuwe auto. 

SEAT eenmanszaak

Meer weten over Private Lease?