Flexibel maandabonnement

✓ Rijden vanaf € 540 per maand in de Ibiza en vanaf € 599 per maand in de Arona¹
✓ Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
✓ Flexibel: na 1 maand dagelijks kosteloos opzegbaar
✓ Binnen 3 werkdagen rijden
✓ Geen BKR-registratie nodig
✓ Rijden in een jong gebruikte Ibiza of Arona

Flexibele looptijd

Na 1 maand opzegbaar

Heb je tijdelijk een betrouwbare auto nodig? En het liefst ook zo snel mogelijk? Kies voor een flexibel huurcontract en rijd binnen 3 werkdagen al in een SEAT Ibiza of Arona met een looptijd vanaf 1 maand - daarna dagelijks kosteloos opzegbaar. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder het gedoe. Ontdek ons flexibel opzegbare auto abonnement.

flexdrive
Binnen 3 werkdagen rijden

Hoe werkt het?

1. Laat je gegevens achter
Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier & onze partner Euromobil neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

2. Je ontvangt meer info
Euromobil geeft telefonisch meer informatie en kan direct een vrijblijvend voorstel doen op basis van jouw wensen.

3. Sluit de overeenkomst
Na een financiële check, zet je een handtekening onder de afgestemde overeenkomst en wordt jouw Ibiza of Arona rijklaar gemaakt.

4. Levering van jouw SEAT
Jij kiest het aflevermoment en de auto staat klaar bij jouw SEAT-dealer.

5. Na 1 maand rijden, kun je dagelijks kosteloos opzeggen
Je rijdt de auto 1 maand en daarna zolang jij dat wilt.

flexdrive

Flexibel rijden voor een vast maandbedrag

Alle voordelen op een rijtje

Flexibel auto abonnement

Dagelijks kosteloos opzegbaar

Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons flexibele auto abonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden. De SEAT Ibiza is beschikbaar vanaf € 540 per maand¹ en de SEAT Arona al vanaf
€ 599 per maand¹. Je huurt een SEAT al vanaf 1 maand. Na de eerste maand kun je ‘m dagelijks eenvoudig en kosteloos opzeggen. Handig toch?

Snel instappenBinnen 3 werkdagen rijden

Heb je op korte termijn een auto nodig? Vergeet wachten. Je stapt al binnen 3 werkdagen in een jong gebruikte SEAT Ibiza of Arona. Perfect voor wanneer je snel op weg wilt.

Geen gedoeAll-in maandbedrag

Rijden voor een all-in maandbedrag, inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij jouw SEAT-dealer. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken. Jij kunt genieten van de voordelen van een eigen auto. Wij regelen de rest.

Onbezorgd rijdenGeen schuldopbouw of BKR-registratie

Als je kiest voor deze nieuwe vorm van flexibel rijden, zit je niet vast aan een langlopend contract. Dit betekent dat je geen betalingsverplichting aangaat, geen schuld opbouwt en daarom niet vastzit aan een BKR-registratie. Hierdoor ben je ook financieel extra flexibel.

Gegarandeerd rijplezier

Jouw jong gebruikte SEAT in top conditie

Je wilt elke kilometer genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren we een Ibiza die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie.

1.250 kilometer inbegrepen

En extra kilometers rijplezier tegen een kleine meerprijs

In jouw flexibele abonnement zijn 1.250 kilometers per maand inbegrepen. Kom je door langere afstanden op meer kilometers uit? Geen probleem. Dan betaal je € 0.18 per extra kilometer. En dat werkt net zo makkelijk als het klinkt.

Hoe wil je jouw SEAT rijden?

Kies de vorm die bij jou past

Vanaf 1 maand

Flexibiliteit ● ● ● ● ●

Vanaf € 540 per maand¹

✔ Na 1 maand dagelijks kosteloos opzegbaar

✔ Binnen 3 werkdagen rijden

✔ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw SEAT-dealer

✔ Rijden in een jong gebruikte Ibiza of AronaEen jong gebruikte Ibiza of Arona is maximaal 24
maanden oud en in topconditie. Dat
betekent dat de auto die je krijgt aanvoelt
als nieuw, ondanks dat deze al wat
rijplezier heeft meegemaakt.


Geen BKR registratie nodig.

Vraag informatie aan

Vanaf 60 maanden

Flexibiliteit ● ● ● ○ ○

Vanaf € 359 per maand*

✔ Tussentijds opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

✔ Afhankelijk van actuele levertijd

✔ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw SEAT-dealer

✔ Rijden in een nieuwe Ibiza of Arona


BKR registratie nodig.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat betekent flexibel rijden?

Wat betekent flexibel rijden?
Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Ibiza. Het voordeel van een flexibel contract is dat je na 1 maand dagelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract en rijdt jouw SEAT zolang jij dat wilt.
Aan welke kosten moet ik denken?
Aan welke kosten moet ik denken?
Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een SEAT vanaf € 540 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij de SEAT-dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan de eenmalige opstartkosten van € 179 en brandstof hoeft te denken.
Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Laat je gegevens achter via dit aanvraagformulier en onze partner Euromobil neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Je krijgt meer informatie, jouw vragen worden beantwoord en wanneer gewenst ontvang je direct een vrijblijvend voorstel.
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Je aanvraag is definitief wanneer Euromobil je van alle informatie heeft voorzien over deze vorm van rijden, een overeenkomst heeft opgesteld en deze ondertekend is door jou.
Waarom gaat de aanvraag via Euromobil?
Waarom gaat de aanvraag via Euromobil?
Euromobil heeft een flexibele vloot met o.a. SEAT en ŠKODA modellen. Deze staan verspreid op locaties door heel Nederland waardoor er in de meeste gevallen een auto snel en in de buurt beschikbaar is.
Binnen hoeveel dagen kan ik rijden in mijn Ibiza of Arona?
Binnen hoeveel dagen kan ik rijden in mijn Ibiza of Arona?
Binnen 3 werkdagen kun je een auto ophalen bij de dealer. Is er onvoldoende beschikbaarheid? Dan neemt Euromobil contact met je op om een passend alternatief te bespreken.
Mogen anderen rijden in mijn SEAT?
Mogen anderen rijden in mijn SEAT?
Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Maandelijks zijn er 1.250 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 per extra gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.250 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkomen we grotere bedragen achteraf.
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de Ibiza? Bekijk hier de mogelijkheden.
Wat is het verschil met Private Lease?
Wat is het verschil met Private Lease?
Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe SEAT voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor flexibel rijden, dan stap je binnen 3 werkdagen in een jong gebruikte Ibiza of Arona en zit je niet vast aan langlopend contract. Na 1 maand kun je dagelijks opzeggen. Beiden voor een vast all-in bedrag per maand.
Wat is de staat van de SEAT die ik ontvang?
Wat is de staat van de SEAT die ik ontvang?
De SEAT die je ontvangt is in perfecte staat. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie. Dat betekent dat de auto die je krijgt aanvoelt als nieuw, ondanks dat deze al wat rijplezier heeft meegemaakt.

Heb je nog vragen?

Stel je vraag aan jouw SEAT-dealer of direct via de live chat - elke dag bereikbaar tussen 08.00u en 00.00u.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.