Ruimte voor elk avontuur in de SEAT’s met een grote kofferbak

Auto’s met een grote kofferbak


✓ Tot 1.920 liter bagageruimte
✓ Haal het maximale eruit met de slimme functies
✓ Ontdek de auto’s met veel laadruimte

Service

Ontdek de SEAT modellen met veel laadruimte

Ga op pad met het hele gezin, rijd naar het strand met je vrienden en trouwe viervoeter of help een dag verhuizen. Wat je plannen ook zijn, een auto met een grote kofferbak geeft je de ruimte om ‘t te doen in comfort. Ontdek nu de SEAT modellen met een grote kofferbak en vind jouw favoriet.

Makkelijk in- en uitladen dankzij slimme functies

Laad je SEAT eenvoudig in en uit dankzij de automatische achterklep*. Beweeg simpelweg je voet bij de bumper en de kofferbak opent zich automatisch. Moet je achterin veel kleine spullen kwijt? Dan houd je je bagage altijd op z’n plek met het slimme scheidingssysteem** (zelfs met het sportieve SEAT-rijkarakter).

Meer laadruimte, meer comfort

Dankzij 1.600 tot 1.920 liter bagageruimte kun je echt alle kanten op met je SEAT. Neem dus met gemak 5 - 7 personen mee, of creëer een zee aan bagageruimte met de achterbank neergeklapt. Perfect voor de kinderwagen, of racefietsen.

Onze ruime modellen

Geniet maximaal van de laadruimte van onze modellen

Leon Sportstourer laadruimte
Ateca laadruimte
Tarraco laadruimte

Hoe wordt de laadruimte in je auto gemeten?

De laadruimte in je auto wordt altijd gemeten in liters. Dankzij deze gestandaardiseerde vorm kun je de inhoud van de laadruimte vergelijken met andere auto’s. We meten de laadruimte handmatig met blokken. Je weet daardoor zeker dat je ook écht gebruik kunt maken van elke ‘liter’.


Minimale en maximale laadruimte

De term ‘minimale laadruimte’ staat voor de bagageruimte die beschikbaar is met de stoelen in normale positie. ‘Maximale laadruimte’ geeft je bagageruimte aan wanneer alle mogelijke stoelen zijn neergeklapt. Ga je dus met het gezin op vakantie naar Spanje? Kijk dan naar de minimale laadruimte.

Boordevol slimme functies

Jouw SUV of stationwagen zit boordevol innovatieve functies die elke gereden meter comfortabeler, veiliger en vooral leuker maken. Denk aan SEAT CONNECT als helpende hand voor o.a. de temperatuur, ventilatie, navigatie, slimme veiligheidsfuncties met Travel Assist of de unieke sportieve SEAT-rijervaring met SEAT Drive Profile.

*De automatische achterklep met voetbediening is beschikbaar op de Tarraco en Ateca.

**Optioneel verkrijgbaar in de SEAT webshop.