Header SEAT Klanten service Schade

Adreswijziging

Ben je verhuisd? Met behulp van dit formulier weet je zeker dat je nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Je SEAT-dealer kan dit niet voor je doen.

Contract eerder beëindigen

Neem om het contract eerder te beëindigen contact met ons op via (033) 454 91 91.

Houd dan rekening met het volgende, want er zijn kosten verbonden aan het vroegtijdig beëindigen:.

Contract afgesloten na 1 februari 2016

Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Contract afgesloten vòòr 1 februari 2016

Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.

Kosteloos eerder beëindigen

Heb je een contract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 91 91.

Tussentijds het contract wijzigen

Wil je tussentijds je contract wijzigen? Dit kan, maar houd er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Neem voor elke wijziging contact met ons op via (033) 454 91 91.

Veelgestelde vragen2

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over SEAT Private Lease? Bekijk hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.

Lees meer

Einde contract2

Einde Contract

Ben je private lease-klant van SEAT? Lees hier dan alles over wat je kunt verwachten wanneer je contract afloopt.

Lees meer