SEAT Private Lease

Mijn contract

Voor adreswijzigingen en je contract wijzigen of vroegtijdig beëindigen

SEAT Private Lease Klantenservice

Adreswijziging

Ben je verhuisd? Met behulp van dit formulier weet je zeker dat je nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Je SEAT-dealer kan dit niet voor je doen.


Einde contract

Als je SEAT Private Leasecontract afloopt heb je een aantal keuzes. Klik hier voor alle keuzes op een rij.

 

Tussentijds je contract wijzigen

Natuurlijk kun je tussentijds je contract wijzigen, al zijn hier meestal wel kosten aan verbonden. Neem voor elke wijziging contact met ons op via (033) 454 91 91.

Je contract eerder beëindigen

Hoe beëindig ik mijn contract voortijdig?

Neem om het contract eerder te beëindigen contact met ons op via (033) 454 91 91.

Houd rekening met de volgende kosten:.

Is jouw contract afgesloten ná 1 februari 2016?

Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Is jouw contract afgesloten vóór 1 februari 2016?

Dan is de hoogte van het bedrag dat je nog moet afbetalen afhankelijk van een aantal factoren. Het restbedrag wordt vastgesteld op basis van de boekwaarde, de handelswaarde van de auto en maximaal 25% van de resterende maandtermijnen.

Kosteloos beëindigen bij persoonlijke omstandigheden

Wil jij je contract beëindigen wegens overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Dan bepaalt de afsluitdatum van jouw contract de vervolgstappen die we doorlopen.

Is jouw contract afgesloten na 1 januari 2017? 

Dan zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het privateleasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden ontbonden.

Is jouw contract afgesloten vóór 1 januari 2017?

Neem dan contact met ons op via (033) 454 91 91.