Voordelen van Private Lease

Private Lease ontzorgt en geeft overzicht

Voordelen van Private Lease

Waarom kiezen voor Private Lease?

Bij Private Lease betaal je een vast bedrag per maand voor het leasen van een gloednieuwe auto. Binnen dit bedrag vallen ook de verzekering, de wegenbelasting en onderhoud en reparatie. Kortom, die hoef je zelf niet nog extra te betalen bovenop de leaseprijs. De enige kosten die je buiten het maandbedrag om hebt, is de brandstof. 


Voor veel mensen is Private Lease de perfecte oplossing. Het brengt veel voordelen met zich mee. Maar wat zijn dan precies die voordelen?

De voordelen van SEAT Private Lease:

 1. Inzicht in de kosten
  Omdat je enkel een vast maandbedrag en brandstofkosten betaald, heb je beter inzicht in je maandelijkse kosten.
 2. Geen onverwachte kosten
  Omdat alle verzekeringen, onderhoud en reparatie, en de wegenbelasting in het maandbedrag zijn opgenomen, heb je niet te maken met onverwachte hoge kosten.
 3. Vervangend vervoer
  In het geval van ongevallen, schade of diefstal regelen wij vervangend vervoer, zodat je je hier niet druk over hoeft te maken.
 4. Geen spaargeld nodig
  Gezien je een vast bedrag per maand betaald, hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen om in een nieuwe auto te rijden. Dit spaargeld kan je mooi ergens anders voor gebruiken.
 5. Gemakkelijk opzegbaar
  Op het moment dat jij door jouw persoonlijke omstandigheden (werkeloosheid, echtscheiding of arbeidsongeschiktheid) het maandbedrag niet meer kunt betalen, is het contract in overleg opzegbaar.

Vervangend vervoer

Voor Private Leasecontracten die zijn afgesloten per 1 februari 2016, geldt standaard een 24-uursregeling. Je hebt hier dus standaard recht op vervangend vervoer voor 24 uur. Duurt het onderhoud of de reparatie langer dan 24 uur? Dan betalen wij het vervangende vervoer. Duurt het minder dan 24 uur? Dan zijn de kosten van het vervangende vervoer voor eigen rekening. 


Is jouw leaseauto gestolen? Ook hiervoor regelen wij vervangend vervoer voor jou. Je krijgt meteen een vervangende auto en je hebt recht op maximaal 30 dagen vervangend vervoer. Het maandbedrag van jouw Private Leaseauto betaal je wel gewoon door. Is jouw auto na 30 dagen nog steeds niet teruggevonden? Dan kunnen we het leasecontract ontbinden en kan je een nieuw leasecontract afsluiten.


Lees meer over vervangend vervoer

SEAT Private Lease - De voordelen van Private Lease
SEAT Private Lease - De voordelen van Private Lease

Gemakkelijk opzegbaar

In bepaalde situaties is het Private Leasecontract bij SEAT gemakkelijk op te zeggen. Deze situaties zijn: overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding. We zullen samen aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het Private Leasecontract nog betaald kan worden. Is dat niet het geval? Dan kan het contract kosteloos worden ontbonden.

Lees meer over het vroegtijdig beëindigen van het leasecontract

Schade opgelopen aan jouw leaseauto?

Het grote voordeel van Private Lease is dat wij in het geval van schade aan jouw auto altijd een team hebben klaarstaan die jou hierbij kan helpen. Bij SEAT maken we onderscheid tussen schade met en zonder tegenpartij. Afhankelijk van de situatie, wordt er gekeken naar het verhalen van de kosten op de tegenpartij of van jouw eigen risico. Ook in het geval van ruitschade kun je bij ons terecht voor reparatie en vervangend vervoer.

Lees meer over schade

 

Meer weten over Private Lease?