Wat is Private Lease?

Met Private Lease koop de auto niet, maar heb je eigenlijk een soort abonnement. De auto staat natuurlijk wel op jouw naam. Je rijdt jouw favoriete SEAT voor een vast all-in bedrag per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud. Alleen de brandstof betaal je zelf. Zo zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur.

Dit is SEAT Private Lease

Met SEAT Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag een gloednieuwe auto. Private Lease houdt in dat de kosten voor afschrijvingen, autoverzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp zijn inbegrepen. Ook kies je zelf de looptijd, het eigen risico en het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden. Wil jij een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is SEAT Private Lease iets voor jou!

Wat zit er in een Private Lease abonnement?

Standaard inbegrepen:
 • Reparatie en onderhoud
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Vervangend vervoer (standaard na 24 uur)
 • Verzekering met all-risk dekking
 • Wegenbelasting
 • Een volle tank bij aflevering
Niet inbegrepen:
 • Brandstof
 • Boetes
 • Tolkosten
 • Wassen van je auto
 • Het eigen risico bij niet verhaalbare schades (standaard € 500)
Dit kies je zelf:
 • Looptijd
 • Kilometrage
 • Een lager eigen risico (€250 of €125)
 • Direct vervangend vervoer
 • Winterbanden

5 redenen om te kiezen voor SEAT Private Lease

1. Een gloednieuwe auto voor een scherpe all-in maandprijs

1. Een gloednieuwe auto voor een scherpe all-in maandprijs

Een gloednieuwe auto voor een scherpe all-in maandprijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Heb je geen schadevrije jaren opgebouwd? Geen zorgen, dat heeft geen invloed op de leaseprijs.

2. Jouw SEAT-dealer regelt onderhoud en reparaties voor je

2. Jouw SEAT-dealer regelt onderhoud en reparaties voor je

Onderhoud bij de SEAT-dealer bij jou in de buurt en pechhulp onderweg zijn inclusief. Zo blijf je genieten van een auto in topconditie. Vind hier de dichtstbijzijnde SEAT dealer

3. Contract kosteloos beëindigen bij arbeidsongeschiktheid

3. Contract kosteloos beëindigen bij arbeidsongeschiktheid

Je kunt kosteloos opzeggen als je het door onverwachte omstandigheden niet meer kunt betalen. Bijvoorbeeld omdat je je baan bent kwijtgeraakt, arbeidsongeschikt raakt of gaat scheiden. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20 per maand extra.

4. Meer of minder kilometers rijden zonder zorgen

4. Meer of minder kilometers rijden zonder zorgen

Meer of minder kilometers rijden zonder zorgen. De kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend tegen een vast tarief. De kilometers die je minder hebt gereden worden aan jou uitbetaald*.

5. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen

5. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen

Je kunt kiezen voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Vroegtijdig opzeggen kan altijd volgens onze transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.

Hoe werkt Private Lease?

Als je een auto wilt leasen, dan doorloop je een aantal stappen:
1. Kies jouw favoriete model
2. Stel jouw auto en contract samen
3. Vraag online direct een proefrit of offerte aan
4. Wij doen de financiële check
5. Wij leveren je nieuwe SEAT

Waar op letten bij Private Lease?

1. Je wordt geregistreerd bij het BKR

1. Je wordt geregistreerd bij het BKR

Om er zeker van te zijn dat je niet voor verrassingen komt te staan, doen we een financiële toetsing vooraf. Tevens wordt een Private Lease contract automatisch geregistreerd bij het BKR. Het BKR heeft als doel om ervoor te zorgen dat je geen financiële verplichtingen aangaat die je niet kunt nakomen. Om dit bij te houden, worden leningen van boven de € 250 met een looptijd van minstens een maand automatisch geregistreerd bij het BKR. Ben je van plan om binnenkort een huis te kopen? Houd er dan rekening mee dat een BKR registratie impact heeft op je maximale leencapaciteit.

Bekijk de uitleg over Private Lease en BKR

2. Je hebt een eigen risico

2. Je hebt een eigen risico

Bij het afsluiten van een contract kies je jouw eigen risico. Het eigen risico wordt in rekening gebracht wanneer de schade niet op een tegenpartij verhaald kan worden. Rijd je dus tijdens het parkeren tegen een paaltje? Dan betaal je als eigen bijdrage maximaal je eigen risico. Is de schade minder dan je eigen risico, dan betaal je uiteraard alleen de schade.

 


Inbegrepen in je Private Leasecontract

Wat is inbegrepen?

Wegenbelasting, verzekering, pechhulp onderweg en onderhoud bij de dealer: het is allemaal inbegrepen in het vaste maandbedrag van SEAT Private Lease. Alleen kosten voor brandstof, boetes, tol, auto wassen en meer gereden kilometers (dan afgesproken in je contract) regel jij zelf.

Vanaf 10 dagen thuis geleverd

Bestel 'm online

Kies voor het ultieme gemak van thuis online bestellen en de zekerheid van Private Lease. Bestel online en stap binnen 10 dagen in een gloednieuwe Ibiza of Arona - afhankelijk van beschikbare voorraad. Je kiest zelf waar en wanneer je ‘m afgeleverd wilt hebt. Waar wacht je nog op? Ontdek hoe het werkt.

seat bestel online

Keurmerk Private Lease

SEAT is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk beschermt consumenten tegen onverwachte kosten. In de voorwaarden, die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond, staat onder meer dat het maandbedrag niet tussentijds wordt verhoogd en dat je altijd 14 dagen bedenktijd hebt na het afsluiten van een leasecontract. Het lease contract is altijd inclusief onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen, en pechhulp onderweg.

Inruilpremie actie voor de nieuwe Leon

Meer weten over Private Lease?