Het Keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

SEAT Leasing mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun je met een gerust hart kiezen voor het SEAT Abonnement.

5 Zekerheden

Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product

Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met jou hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.

14 dagen bedenktijd

Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

Zekerheid bij klachten

Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Meer weten?

Wil je meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar http://www.keurmerkprivatelease.nl. Enthousiast geworden over private lease en de zekerheid die het keurmerk biedt? Kies dan voor Private Lease.

Meer weten over Private Lease?