Keurmerk Private Lease

Veilig, vertrouwd en verantwoord een auto leasen

Keurmerk

SEAT en het Keurmerk Private Lease

SEAT Leasing mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun je met een gerust hart kiezen voor het SEAT Abonnement.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 1. Eerlijke voorwaarden
  De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de consumentenbond.
 2. Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekeringen, wegenbelasting en vervangend vervoer.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met jou hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.
 4. 14 dagen bedenktijd
  Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.
 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie. 

Meer weten?

Wil je meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga dan naar https://www.keurmerkprivatelease.nl/home. Enthousiast geworden over Private Lease en de voordelen en zekerheden die het keurmerk biedt? Kies dan voor SEAT Private Lease en bekijk onze modellen.

Bekijk de modellen

Keurmerk Private Lease

Meer weten over Private Lease?