Connected Car

 • Met onze Connected Car apps kom je alles over jouw SEAT te weten en maak je gebruik van handige functies. Afhankelijk van jouw auto download je de SEAT CONNECT App of de SEAT Plus App.

 • Modellen vanaf september 2020, de nieuwe Leon en de Mii electric hebben standaard SEAT CONNECT aan boord. Download de de app en je bent altijd in controle, altijd veilig en altijd online.

 • Je smartphone met je SEAT verbinden is een eitje. Het enige wat je hoeft te doen, is de juiste app downloaden, een SEAT ID aanmaken en jouw SEAT te koppelen. Voor de SEAT Plus App heb je een DataPlug nodig om je auto achteraf connected te maken. Je dealer vertelt je er meer over.

 • Is jouw SEAT gebouwd tussen 2008 en 2020? Dan download je de SEAT Plus app om altijd verbonden te zijn. Zorg wel dat je een DataPlug in je auto hebt. Je dealer kan die voor je installeren.

Altijd verbonden met je SEAT

Met onze Connected Car-diensten wordt rijden in je SEAT nóg relaxter. Verbind je auto met je smartphone en je ziet onder andere je rijstatistieken, of je nog genoeg brandstof hebt en waar je 'm ook alweer geparkeerd hebt. Maar ook sta je direct in contact met pechhulp en hulpdiensten. Alles zodat jij het meeste uit je rit kan halen.

My SEAT app voor nieuwe SEAT Ibiza en Arona

Voor de SEAT Ibiza en Arona geproduceerd vanaf week 7-2024 is de nieuwe My SEAT app nu beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. Binnenkort zal de app ook geschikt gemaakt worden voor alle andere SEAT-modellen, en zal de SEAT CONNECT app komen te vervallen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Voor modellen vanaf september 2020

SEAT CONNECT

Als je altijd in verbinding bent met de wereld om je heen, waarom dan niet met je auto? Met SEAT CONNECT ben je altijd in controle, altijd veilig en altijd online. Voor modellen vanaf september 2020, en de nieuwe Leon en Mii electric.

Voor modellen van 2008-2020

SEAT Plus App

Slimme notificaties, inzicht in je verbruik en kosten, een handige interactieve handleiding van je auto, direct contact met pechhulp en weten waar je je auto geparkeerd hebt: Met de SEAT Plus app weet je echt alles over jouw SEAT.

Welke app past bij jou?

De SEAT CONNECT app

Benieuwd welke voordelen de SEAT CONNECT app voor modellen vanaf 2020 jou te bieden heeft? We zetten een paar van de handigste features voor je op een rijtje:

 1. Wagenstatus checken
  Bekijk handige informatie, zoals hoe ver je nog met je auto kan rijden en wat je kilometerstand is.
 2. Vergrendelen op afstand*
  Twijfel je of je auto wel op slot is? Via de app check je het eenvoudig - en je vergrendelt of ontgrendelt 'm wanneer dat nodig is.
 3. Verwarmen en koelen op afstand*
  Voor je vertrekt, stel je alvast de temperatuur van je auto in. Dat betekent nooit meer ijs krabben of in een sauna rijden.
 4. Parkeerlocatie terugvinden
  Vergeten waar je SEAT ook alweer staat? Via de app zie je het in een oogopslag en navigeer je er makkelijk naartoe.
 5. Kaartupdates*
  Geen gedoe met CD's en USB-sticks, de updates voor jouw navigatiesysteem krijg je gewoon via je smartphone.

Benieuwd naar alle features? Of wil je weten of deze app bij jouw SEAT past? Lees hier meer over SEAT CONNECT.

 

De SEAT Plus App

Benieuwd welke voordelen de SEAT Plus App voor modellen van 2008-2020 jou te bieden heeft? We zetten een paar van de handigste features voor je op een rijtje:

 1. Handige rij-informatie bekijken
  Alle handige informatie is direct zichtbaar op het beginscherm van je app: van de actieradius tot je gemiddelde verbruik.
 2. Ritstatistieken bijhouden
  Bekijk de statistieken van jouw gemaakte ritten, zoals info over afstand, tijd en kosten.
 3. Parkeerlocatie terugvinden
  Vergeten waar je SEAT ook alweer staat? Via de app zie je het in een oogopslag en navigeer je er makkelijk naartoe.
 4. Onderhoudschema bekijken
  Bekijk het onderhoudschema van jouw SEAT en weet waar je aan toe bent.
 5. Afspraak maken met je dealer
  Stel jouw voorkeursdealer in en maak eenvoudig een afspraak voor onderhoud of gewoon goed advies.

Benieuwd naar alle features? Of wil je weten of deze app bij jouw SEAT past? Lees hier meer over SEAT Plus.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van SEAT Connect Car-diensten?
Wat is het voordeel van SEAT Connect Car-diensten?
Met onze Connected Car-diensten ben je overal en altijd verbonden met je auto. Met handige functies als rijstatistieken, parkeerinformatie en beheer op afstand haal je nog meer uit je rit.
Welke Connected Car app kan ik gebruiken?
Welke Connected Car app kan ik gebruiken?

Dat hangt af van het bouwjaar van je SEAT. De SEAT CONNECT app is er voor modellen vanaf september 2020. Rijd je een SEAT van vóór die tijd? Dan kies je in de meeste gevallen de SEAT Plus app. Wil je zeker weten welke app je kunt gebruiken? Check dan de compatibiliteitslijst. 

Hoe koppel ik mijn SEAT aan de app?
Hoe koppel ik mijn SEAT aan de app?
Je auto koppelen aan je smartphone gaat makkelijk en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is een SEAT ID aanmaken, de app downloaden die bij jouw SEAT past en je auto met je smartphone te verbinden. Hoe je jouw app precies moet koppelen, lees je op de SEAT CONNECT pagina of de pagina voor de SEAT Plus app.
Hoe zit het met mijn privacy?
Hoe zit het met mijn privacy?
SEAT hecht veel waarde aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Zo kies je jouw eigen voorkeursdealer en kun je jouw historische ritgegevens verwijderen. Lees hier meer.

Vind jouw SEAT-dealer

Jouw dealer kan je als geen ander vertellen welke app het beste past bij jouw SEAT.

Vind jouw dealer

* Deze functie is niet op alle modellen en uitvoeringen beschikbaar. Vraag je dealer om meer informatie.