SEAT Aircoservice

Waarom airco onderhoud?

Het is belangrijk dat je je airco optimaal laat functioneren. Dit kan alleen wanneer de airco goed wordt onderhouden. Voor je gezondheid, veiligheid en comfort, adviseren wij eens in de drie jaar een Airco onderhoudsbeurt uit te voeren.

✓ Koele en schone lucht in de auto
✓ Optimale functionering van de airco
✓ Geen bacteriën, schimmels en nare geurtjes
✓ Geen kostbare reparaties

Airco onderhoud

Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit.

Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inspecteren we je airco van top tot teen en vullen we het aircosysteem weer opnieuw volgens de specificaties af. Daarnaast voegen we een speciale fluor toe, waarmee we een eventuele lekkage later makkelijk kunnen achterhalen. Ook niet onbelangrijk: de geurbehandeling is inbegrepen, zodat jouw SEAT weer lekker fris ruikt.

Reparatie van lekkages en andere mankementen zijn niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Maar maak je geen zorgen over onverwachte kosten: we voeren reparaties alleen uit na jouw goedkeuring.

Tip: Laat bij Airco onderhoud ook je interieurfilter vervangen. Zo weet je zeker dat de binnenkomende lucht optimaal gefilterd wordt en lekker fris ruikt.

Airco geurbehandeling

Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen. De airco geurbehandeling is inbegrepen bij Airco Onderhoud, maar kan ook los geboekt worden.

Aircocheck

Laat regelmatig een Aircocheck uitvoeren. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check bijvoorbeeld uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

Wat kost airco onderhoud?

De kosten van airco onderhoud hangen af van het bouwjaar van jouw SEAT en de onderhoud die gedaan moet worden. De kosten van airco onderhoud hangen af van het bouwjaar en het gebruikte koudemiddel in jouw SEAT. Vul hier je autogegevens in en check de kosten voor airco onderhoud voor jouw SEAT.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Alles op een rijtje

De voordelen van SEAT Service

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit

Niet gevonden wat je zocht?

Wij staan voor je klaar!

Chat met ons of neem contact op met de klantenservice. We zijn bereikbaar op 0800 - 235 7328 (ma t/m za 08:00-20:00).