SEAT Schade en schadeherstel

Grote onderhoudsbeurt

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Ook in onzekere tijden staan we voor jou klaar, zodat jij veilig de weg op kan wanneer dat moet. De werkplaatsen blijven open en je kan gewoon online afspraak inplannen om (glas)schade te laten repareren. De gezondheid van jou en medewerkers staat voorop. Daarom hebben we samen met onze dealers de nodige maatregelen getroffen, bekijk hier de maatregelen en veelgestelde vragen.
SEAT

Wij helpen je verder

Een ongeluk en dus ook autoschade zit in een klein hoekje. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weeromstandigheden kunnen veel schade veroorzaken. Een SEAT Schadeherstelbedrijf biedt de zekerheid dat jouw auto na de reparatie weer als nieuw is. Met het SEAT schadenummer op zak ben je altijd zeker van hulp. 

Heb je een aanrijding gehad?
Wij staan 24 uur per dag voor je klaar, neem contact op met SEAT via het servicenummer: 0800-0242500; of vanuit het buitenland via: +31 70 3145375.

Heb jij een Private Lease auto? Lees hier dan wat er voor jou anders is.

Je kunt het schadeformulier samen online invullen met de tegenpartij. Meld de schade ook altijd eerst bij je verzekeraar, de gegevens vind je op de groene kaart.

SEAT

Een schade aan je auto is erg vervelend. Daarom zorgt SEAT dat het herstel van een schade snel en zorgvuldig verloopt. Schadeherstel bij een erkend SEAT hersteller betekent:

Originele onderdelen Bij Erkend Schadeherstel wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Garantie Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. Je ontvangt na het herstel van de schade aan jouw auto het SEAT Garantiebewijs. Verder krijg je altijd 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen.

Behoud van restwaarde Wees gerust. Een schade schaadt de restwaarde van je auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel krijg je jouw SEAT in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van je SEAT blijft gewaarborgd. Fijn idee.

 SEAT

Vervangend vervoer Jouw auto is voor schadeherstel bij de dealer. Wat nu? Geen zorgen. Je kunt kiezen voor vervangend vervoer. Als je jouw auto voor schadeherstel langs brengt, krijg je de beschikking over een vervangende auto uit dezelfde categorie. Zo blijf je gewoon mobiel.

Vakkundig herstel Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om jouw schade te herstellen. Bovendien beschikt een SEAT Erkend Schadeherstelbedrijf als enige – over het benodigde speciale gereedschap. Het SEAT Erkend Schadeherstelbedrijf werkt volgens door SEAT voorgeschreven methodes en specificaties.

24 uurs service Je kunt SEAT 24-uursservice bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 02 42 500. Een afspraak maken voor herstel maken kan ook simpel via ons werkplaats formulier.

SEAT Service Mobiel

De voordelen van SEAT Service

  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • Geen verrassingen achteraf
  • De hoogste kwaliteit

  • Meer informatie..

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Een SEAT-werkplaats in de buurt

Vind een werkplaats
Bezoek een SEAT showroom