Ontdek de verschillen

SEAT Tarraco vs Ateca

seat zakelijk mobiliteitsbudget leasen

SEAT Tarraco vs SEAT Ateca

Ga jij voor een auto met ruimte, comfort en een hoge instap? Dan voel jij je waarschijnlijk het meeste thuis in een SUV. Maar welk model past het beste bij jouw nieuwe avonturen? Stap in de Tarraco, onze grootste SUV met tot wel 7 zitplaatsen. Of kies voor onze populairste SUV, de Ateca. Welk model je ook kiest, maak elke rit onvergetelijk. Je vergelijkt ze hier.

seat zakelijke mobiliteit shuttel kaart
Stap in de SEAT Tarraco
  1. Ben je op zoek naar een ruime SUV voor jou en je gezin?
  2. Wil je veel ruimte zonder concessies te doen op sportiviteit en comfort?
  3. Of zoek je een praktische zakelijke auto met krachtige uitstraling?

Stap dan in de SEAT Tarraco en geniet van het echte SUV karakter.

Stap in de SEAT Ateca
  1. Rijd je het liefst in een comfortabele SUV?
  2. Zoek je naar een combinatie van robuust design en sportief rijgedrag?
  3. Maakt een rijke uitrusting met slimme functies jouw SUV compleet?

Stap dan in de SEAT Ateca en ga vol zelfvertrouwen op pad.

Specificaties Tarraco
Benzine motoren Vermogen Versnellingsbak
1.5 TSI 110kW / 150pk Handgeschakeld, 6 versnellingen
1.5 TSI 110kW / 150pk DSG-automaat, 7 versnellingen
2.0 TSI 4Drive 180kW / 245pk DSG-automaat, 7 versnellingen
Specificaties Ateca
Benzine motoren Vermogen Transmissie
1.0 TSI 81kW / 110pk Handgeschakeld, 6 versnellingen
1.5 TSI 110kW / 150pk Handgeschakeld, 6 versnellingen
1.5 TSI 110kW / 150pk DSG-automaat, 7 versnellingen
2.0 TSI 4Drive 140kW / 190pk DSG-automaat, 7 versnellingen
Diesel motoren Vermogen Transmissie
2.0 TDI 85kW / 115pk Handgeschakeld, 6 versnellingen
2.0 TDI 110kW / 150pk DSG-automaat, 7 versnellingen

Design exterieur Tarraco

Design exterieur Ateca

Velgen maken de auto

Kies voor imposante 20 inch lichtmetalen velgen. Als dat geen statement is.

SEAT Tarraco 20 inch velgen

Tarraco FR Business Intense

Sportieve bumpers, een stoere dakspoiler, en 20 inch lichtmetalen velgen: het kan de Tarraco FR Business Intense niet sportief genoeg zijn.

De sportieve SEAT Tarraco FR Business Intense

Zelfverzekerd? Zeker weten

Strakke lijnen, flinke bumpers en stoere velgen. Aan uitstraling ontbreekt het de Ateca niet.

De vernieuwde Ateca
De vernieuwde Ateca

SUV van de hoogste plank

Z'n brede body en stoere voorkant zorgen ervoor dat de Tarraco indruk maakt - of je nu rijdt of stilstaat.

Het design van de SEAT Tarraco

Revolutionair design

De dynamische LED-achterlichten, opvallende bumpers en sierlijke letters zorgen ervoor dat ook de achterkant van de Ateca gezien mag worden.

De vernieuwde Ateca

Design interieur Tarraco
Design interieur Ateca

9.2 inch mediasysteem

Met zo'n groot touchscreen weet jij je weg wel te vinden: alle Business Intense modellen zijn standaard voorzien van een 9.2 inch scherm.

Interieur van de SEAT Tarraco

Zullen we nog een stukje?

Met comfortabele stoelen voor de bestuurder en de bijrijder snappen we dat jij graag een rondje extra rijdt.

Zijaanzicht van de cockpit van de SEAT Ateca met de comfortabele stoelen

Voor de sportievelingen

De FR Business Intense geeft een extra dosis sportiviteit aan je interieur. Rode stiksels, pedalen in aluminum en een panoramadak? Beter dan dit wordt het niet.

Stoelen SEAT Tarraco
Dashboard van de SEAT Tarraco

Altijd verbonden

Met het makkelijk te bedienen 9.2 inch mediasysteem luister jij je favoriete podcasts, praat je bij met je contacten of navigeer je naar vakantiebestemming.

9.2 inch mediasysteem van de nieuwe SEAT Ateca
9.2 inch mediasysteem van de nieuwe SEAT Ateca

Veelgestelde vragen

Waar staat SUV voor?
Waar staat SUV voor?

SUV is de afkorting voor SEAT Urban Vehicle. De SUV brengt je comfortabel naar elke bestemming, of dat nou stad is of een ruiger landschap. Dit maakt de SUV’s de ideale combinatie tussen rijcomfort, luxe, veiligheid, veel ruimte, kracht en snelheid. Perfect voor een gezin of op pad met je vrienden.

Waarom moet ik kiezen voor een SUV?
Waarom moet ik kiezen voor een SUV?

Kies je voor je een SUV, dan kies je voor extra comfort. Omdat de SUV hoger op z’n wielen staat, rijd je zonder moeite over drempels en slechte wegen. Ook is het instappen door de hoogte eenvoudiger dan bij een stationwagen. De combinatie van comfort en grote laadruimte maakt de SUV een perfecte partner voor iedere rit .

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 30 juni 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY24. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 9,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 9,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Ibiza rekenvoorbeeld januari 2024 huurkoop