SEAT Voorjaarsacties

Rijd de lente tegemoet

Met onze voorjaarsacties zijn jij en jouw SEAT klaar voor de lente. Plan nu een aircocheck voor €20, airco onderhoud vanaf € 139 en een bandenwissel vanaf € 39.


Geniet zonder zorgen

Verwissel je winterjas voor een zonnebril, je winterbanden voor zomerbanden en de warme lucht van je verwarming voor een koele bries van je airco: de lente komt eraan! En om jou en je SEAT helemaal lenteklaar te maken, geven we nu tot 25% korting op handige diensten en voorjaarsaccessoires. Geniet zonder zorgen.

Bandenwissels

Jouw banden verlangen ook naar de zomer

Het is weer tijd om je winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Dit regelen we al vanaf € 39 voor je.

Wielenset wisselen

Neem jouw zomerwielen (velgen met gemonteerde banden) mee en laat deze door ons op jouw SEAT monteren.

€ 39

Wielenset wisselen, inclusief opslag

Wil je jouw winterwielen opslaan in ons bandenhotel? Dat kan! Wielenset wisselen inclusief opslag in het bandenhotel.

€ 89

Losse banden wisselen

Laat jouw zomerbanden door ons monteren op de velgen van jouw SEAT.

€ 89

Losse banden wisselen, inclusief opslag

Wil je jouw winterbanden opslaan in ons bandenhotel? Dat kan! Losse banden wisselen inclusief opslag in het bandenhotel.

€ 139

Airco onderhoud

Ga fris het voorjaar tegemoet

Ruik je vreemde luchtjes of is het alweer 3 jaar geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje voorjaar.

Aircocheck

Met onze aircocheck weet jij precies hoe het aircosysteem van jouw SEAT eraan toe is. Is er onderhoud nodig? Dan kun je direct een afspraak inplannen.

€ 20

Interieurfilter

Een goed interieurfilter zorgt voor een schone lucht in je auto. Om een frisse lucht te houden, raden we aan het filter periodiek te vervangen. Meestal doe je dat combinatie met onderhoud. Afhankelijk van het model heeft SEAT ook een speciale anti-allergeen filters. Deze filteren onder andere ozon, zwaveloxiden, stikstofoxiden en allergenen uit de lucht. Het interieurfilter vervangen kan al vanaf:

€ 45

Airco onderhoud + geurbehandeling

Koelt jouw airco niet meer goed? Of ontstaan er nare geurtjes? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Onze monteurs halen je aircosysteem leeg, controleren ‘m volledig, vullen alle vloeistoffen bij én je systeem krijgt een geurbehandeling.

Voor auto's tot modeljaar 2017:

€ 139

Voor auto's na modeljaar 2017 (deze zijn afgevuld met het duurdere koudemiddel R1234yf):

€ 189

Ruitensproeiervloeistof

Door de vliegen de weg niet meer zien

Altijd schone ruiten? Daar kun je met de SEAT Ruitensproeiervloeistof 5L vanuit gaan. Voor slechts € 4,95 weet je zeker dat insecten en ander vuil goed verwijderd worden. Neem een fles mee bij jouw SEAT dealer.

Bekijk al onze voordelige voorjaarsaccessoires:

Altijd verbonden met Full Link

Met Full Link verbind je je smartphone met je auto via MirrorLink™-, Apple CarPlay- en Android Auto-interfaces. Je favoriete muziek kiezen en luisteren of turn-by-turn-navigatie-instructies ontvangen? Dat doe je gewoon via het scherm in je SEAT. Nu met € 40 korting.

Bekijk in de shop

Achteruitrijcamera

Waar je ook naartoe gaat, met de achteruitrijcamera met hulplijnen op je infotainmentdisplay parkeer jij je auto op elke kleine plek. Verkrijgbaar voor Ibiza, Leon en Ateca. Nu met € 60 korting.

Bekijk in de shop

Mattensets

Maak jouw SEAT compleet met luxe automatten die perfect in je auto passen en altijd op hun plek blijven zitten. Vieze voeten? Geen zorgen, met de SEAT reinigingsset maak je ze binnen no-time weer schoon. Nu met 25% korting.

Bekijk in de shop

Thule VeloCompact fietsendrager

Met de fiets op pad wordt wel heel makkelijk met de compact en lichtgewicht fietsendrager van Thule. Eén keer knipperen en hij zit al op je auto en dankzij de handige kantelfunctie heb je gewoon toegang tot de laadruimte. Nu met € 70 korting.

Bekijk in de shop

SEAT Lifestyle

Met 100% originele SEAT artikelen laat jij ook buiten de auto zien dat je een echte SEAT-rijder bent. En onze rugzakken, polshorloges, sleutelhangers en hoofdtelefoons koop je nu met 25% korting. Wees er snel bij, want op is op.

Bekijk in de shop

Accessoires voor je wielen

Maak jouw SEAT compleet met luxe automatten die perfect in je auto passen en altijd op hun plek blijven zitten. Vieze voeten? Geen zorgen, met de SEAT reinigingsset maak je ze binnen no-time weer schoon. Nu met 25% korting.

Bekijk in de shop

Car Care set

Het is weer tijd voor de grote autovoorjaarsschoonmaak. Klinkt als een gedoe, maar dat is het niet. Met de SEAT Car Care set krijg jij een complete set om jouw SEAT in een handomdraai fris te maken, zoals dashboardcleaner, interieurcleaner, insectenverwijderaar, een spons en een doek. Nu met 20% korting.

Bekijk in de shop
SEAT Car Care set
SEAT Car Care set

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart 2021 tot en met 31 mei 2021.