Zakelijk rijden

Mild Hybrid

Zakelijk rijden in een Mild Hybrid

Zoek je een zakelijke auto met een strak design, sportieve wegligging én een duurzaam karakter? Kies dan voor de SEAT Leon of Leon Sportstourer Mild Hybrid. Een slimme combinatie van de betrouwbare brandstofmotor en de efficiëntie van een elektromotor. Zo onderneem je elk avontuur met maximale energie. Beschikbaar op de Style Business Intense, FR Business en FR Business Intense uitvoeringen. Lees hier hoe de Mild Hybrid auto werkt, en ontdek alle voordelen als zakelijke rijder.

Privé leasen, financieren of met eigen middelen betalen?

De voordelen van Mild Hybrid

✓ Duurzamer rijden zonder kabels
✓ Elke zakelijke rit comfortabel met de DSG-automaat
✓ Voordeliger dan een Plug-in Hybrid
✓ De zekerheid en actieradius van een benzinemotor

SEAT Leon Audiotour terugluisteren

Over de Mild Hybrid auto

Met de Mild Hybrid (MHEV) combineer je de uitstootvrije elektrische aandrijving met de zekerheid en actieradius van een benzinemotor. De perfecte keuze wanneer je zakelijk duurzaam wilt rijden, maar liever wacht met de overstap naar een volledig elektrische auto.

Hoe werkt een Mild Hybrid?

De SEAT Leon geeft een hoop energie. De eTSI motor van de Leon Mild Hybrid slaat deze ongebruikte energie op in een 48V accu. Dat doet ‘ie op drie manieren:


De perfecte zakelijke partner

Of je nu kiest voor de high-tech hatchback of sportieve station. De Leon Mild Hybrid is met zijn duurzame karakter, het comfort van de DSG-automaat en stoere uitstraling de perfecte zakelijke partner. Vol met innovatieve functies die jouw zakelijke ritjes extra comfortabel maken. Zo zijn de Business Intense modellen standaard uitgerust met Mediasysteem met 10 inch touchscreen, Virtual Cockpit, SEAT CONNECT, automatische inparkeerhulp en meer.

Privé leasen, financieren of met eigen middelen betalen?

Aantrekkelijke investering

De Leon Mild Hybrid is niet alleen beter voor het milieu, hij is ook financieel extra interessant. Zo ligt de aanschafprijs van de Leon Mild Hybrid lager dan een Plug-in Hybrid. Bovendien geniet je van extra aantrekkelijke bijtellingstarieven. Zo rijd je dus duurzamer voor een lagere prijs. Schaf ‘m met de flexibele financieringsmogelijkheden aan op de manier die het beste past bij jou.

SEAT Leon Audiotour terugluisteren

5-deurs

Mild Hybrid bijtelling tarieven

Uitvoering Bijtelling per maand ¹
Style Business Intense € 237
FR Business Intense € 251

¹ Obv 37,10%, exclusief gevolgen heffingskorting.


Sportstourer

Mild Hybrid bijtelling tarieven

Uitvoering Bijtelling per maand ¹
Style Business Intense € 245
FR Business Intense € 259

¹ Obv 37,10%, exclusief gevolgen heffingskorting.


 

Mild Hybrid met Financial Lease

Kies je voor een Mild Hybrid met Financial Lease? Dan rijd je zakelijk in een SEAT Leon of Leon Sportstourer op afbetaling. Je bent economisch eigenaar en lost de auto in maandtermijnen af. Na de leasetermijn is de auto volledig jouw eigendom. Zo spreid je de investering en ben je financieel extra flexibel.

Zakelijk de nieuwe Leon rijden

Mild Hybrid met Operational Lease

Met Operational Lease rijd je in de SEAT Leon of Leon Sportstourer voor een vast all-in maandbedrag. Je hoeft niet meer te denken aan de autoverzekering, wegenbelasting en het onderhoud. De auto blijft bezit van de leasemaatschappij. Waardeverlies, schade en economisch risico zijn daarom niet meer jouw zorgen.

De SEAT Arona

Mild Hybrid v.s. Plug-in Hybrid en volledig elektrisch rijden

Met een Mild Hybrid auto wordt de benzinemotor ondersteund door een efficiënte elektromotor. Waar je een Plug-in Hybrid moet opladen via kabels, laadt de Mild Hybrid auto zichzelf op tijdens het remmen en uitrollen. En dat zonder compromissen op de rijervaring die je van SEAT gewend bent. Door deze hybride-techniek rijd je dus duurzamer dan met een reguliere brandstofaandrijving, zonder je zakelijke auto onderweg te hoeven inpluggen.

Stel jouw model samen
 

Veelgestelde vragen

Hoe bespaar ik brandstof door te kiezen voor een Mild Hybrid motorisering?
Hoe bespaar ik brandstof door te kiezen voor een Mild Hybrid motorisering?
Hoe minder de verbrandingsmotor aan staat, des te minder brandstof deze verbruikt. De Mild Hybrid (MHEV) technologie zorgt ervoor dat - wanneer mogelijk - de verbrandingsmotor wordt uitgeschakeld. Bijvoorbeeld bij afremmen of door te zeilen over de snelweg. Doordat de verbrandingsmotor volledig uit is, wordt er op dat moment geen druppel brandstof gebruikt.
Wat is de impact van de Mild Hybrid op de CO2 uitstoot van mijn Leon?
Wat is de impact van de Mild Hybrid op de CO2 uitstoot van mijn Leon?
Het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van een auto zijn aan elkaar gerelateerd. Als je benzine verbruikt komt er CO2 vrij, als je minder brandstof verbruikt komt er ook minder CO2 vrij.
Wat is het verschil tussen een Plug-in Hybride en Mild Hybride?
Wat is het verschil tussen een Plug-in Hybride en Mild Hybride?
De PHEV geeft je de mogelijkheid om delen van je reis volledig elektrisch te rijden. Daarvoor laad je ‘m op met behulp van een stekker. In een MHEV geeft de elektromotor de reguliere aandrijving een boost bij het accelereren. Ook kan de MHEV de verbrandingsmotor tijdelijk uitschakelen bij hoge snelheden, of tijdens het uitrollen. Omdat de MHEV zichzelf volledig oplaadt tijdens het rijden, is inpluggen niet nodig.
Liggen de onderhoudskosten van Mild Hybrides hoger?
Liggen de onderhoudskosten van Mild Hybrides hoger?
Nee, de onderhoudskosten van een MHEV zijn hetzelfde als voor de reguliere Leon. Ook raden wij hetzelfde onderhoudsinterval als van de reguliere Leon aan.