SEAT Occasions

Bekijk de occasions

Een occasion met zekerheid

Ben je op zoek naar een tweedehands SEAT? Koop dan een occasion met garantie en zekerheid bij jouw SEAT-dealer. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Denk bijvoorbeeld aan de eigentijdse Ibiza, de ruime Ateca of de zeer krachtige Leon Cupra.  Er is volop keus: of je nu op zoek bent naar een auto met een lage kilometerstand, een FR uitvoering of een soepel schakelende automaat. Wat je wens ook is, de SEAT-dealer heeft een groot aanbod aantrekkelijk geprijsde occasions. Mocht je geen occasion kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet of juist graag een proefrit willen maken, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze dealers. Zij helpen je graag verder in jouw zoektocht.

 
SEAT

De voordelen van Das WeltAuto:

  • Altijd minimaal 6 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • Op 130 punten gecheckt
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Altijd een proefrit met advies op maat
  • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Kies jouw model:

SEAT 4 jaar reparatiegarantie

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto