altea_key

Beleef SEAT optimaal

Download hier Adobe Flash Player

SEAT ALTEA - ENJOY THE EASY LIFE!

Denk buiten de kaders. Het leven is alles behalve voorspelbaar, dus waarom zou een auto dat wel moeten zijn? Nu meer dan ooit staat veelzijdigheid centraal. De SEAT Altea is veelzijdig in essentie. Van het strakke, dynamische uiterlijk tot het riante interieur, uitgerust met vooruitstrevende technologie; jouw gemak, rijplezier en veiligheid staan centraal bij de SEAT Altea. Geen rit zal hetzelfde zijn.
Ervaar het zelf en geniet ervan.

Bekijk hier de SEAT Altea I-TECH

 • STEL JE ALTEA SAMEN

  altea-configuratorStel snel en eenvoudig je eigen SEAT Altea samen. In een aantal stappen kies je onder andere de uitvoering, kleur, interieur en opties van je auto.
  LEES MEER >
 • ALTEA UIT VOORRAAD

  altea-voorraadSnel en simpel een nieuwe auto uit voorraad bestellen? Maak direct een afspraak met je SEAT-dealer en wie weet rijd je binnenkort in een nieuwe SEAT Altea.
  LEES MEER >
 • DESIGN

  Af en toe passeer je een auto, op de snelweg, of in de stad waarvan je je afvraagt waarom niet alle auto’s zo zijn vormgegeven. De Altea is daar zo’n voorbeeld van. Het is een frisse wind tussen het vele saaie autodesign van tegenwoordig.

  LEES MEER >
 • STABILITEIT

  Het geavanceerde ESP-systeem aangevuld met tractiecontrole en noodremassistent helpt je de controle te bewaren in alle situaties.

  LEES MEER >
 • PRESTATIES

  Je haalt het beste uit de Altea. Makkelijk. De vele technologische innovaties stuwen de Altea naar ongekende prestaties. Wegligging, rijgedrag, snelheid maar ook gebruiksgemak en comfort. De Altea weerspiegelt met gemak jouw beste prestaties.

  LEES MEER >
 • TECHNOLOGIE

  Het is voor ons niet de voorspellen hoe je het liefst naar je favoriete muziek luistert. Daarom hebben we overal rekening mee gehouden. De Altea is voorbereid voor alle systemen. Eigenlijk is de Altea voorbereid op alles.

  LEES MEER >
 • VEILIGHEID

  De SEAT Altea heeft de maximale score van 5-sterren behaald bij de EuroNCAP voor de bescherming van volwassenen. Ook op het gebied van kindveiligheid scoort de SEAT Altea met 5 sterren maximaal. Tevens een geruststellende gedachte dat deze MPV ook de maximale score behaalde op het gebied van voetgangersveiligheid.

  LEES MEER >