24
januari
2014
|
14:12
Europe/Amsterdam

Autobedrijf Dago door SEAT onderscheiden met Best Dealer Award

Vestigingsmanager Joris Reinders van SEAT-dealer Dago ontving de ‘Best Dealer Award 2013’ tijdens een nationale SEAT dealerbijeenkomst uit handen van Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland. “Autobedrijf Dago is sinds mei 2009 officieel SEAT-dealer, met een toegewijd team van medewerkers. Dat betekent dat Dago zich in amper vier jaar tijd heeft opgewerkt tot de beste SEAT-dealer van Nederland, wat zondermeer een knappe prestatie is,” aldus Hans Mulder.



Strenge criteria

Bij het toekennen van de ‘Best Dealer Award’ toetst de importeur alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen op de verkoopaantallen auto’s, onderdelen en accessoires, maar ook op zaken als klanttevredenheid Sales & Aftersales, marketing, public relations, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT tien dealerbedrijven voor de onderscheiding. 



Enthousiasme voor het merk

Richard Smees, samen met zijn broer Frank directeur/eigenaar van Autobedrijf Dago, is erg verheugd met deze nationale prijs van SEAT. “Uiteraard zijn we hartstikke trots op het feit dat SEAT ons heeft uitgeroepen tot de beste SEAT-dealer van Nederland,” verklaart Richard Smees. “Maar tegelijkertijd gaan alle credits voor die prestatie naar Joris Reinders en zijn SEAT-team. Het enthousiasme van onze SEAT-mensen voor het merk en de gedrevenheid op zowel het gebied van verkoop als service hebben onze SEAT-vestiging in een tijdsbestek van slechts enkele jaren bovenaan de lijst van best presterende SEAT-dealers in Nederland gebracht. En daar zijn we bijzonder trots op.”