Voor jou en je familie

SEAT Gezinsauto's


✓ Ruimte in overvloed, zonder in te leveren op sportiviteit
✓ Boordevol slimme veiligheidsfuncties
✓ Ontdek de gezinsauto die het beste bij jou past

Stap in de sportieve gezinsauto

Op pad met het hele gezin? Dan wil je een auto die je in een druk gezinsleven de ruimte geeft om overal te komen. In comfort. Een SEAT geeft je de ruimte en praktische functies die je verwacht, met rijplezier dat je verrast. Durf te kiezen voor net even anders, en kies voor een van de uitgesproken gezinsauto’s van SEAT. Ontdek ze hier en vind jouw favoriete model.

De SEAT Arona

Waarom een gezinsauto van SEAT?

Met ruime gezinswagens in vele vormen en maten is kiezen soms lastig. Want wat is voor jouw gezin de perfecte fit? Ontdek alle voordelen van de SEAT gezinsauto.Keuze net zo ruim als de familie auto’s

Nog twijfel over jouw favoriete SEAT familie auto? Geen probleem. Met de verschillende uitvoeringen en extra opties is de keuze reuze. We nemen je mee langs al onze familie auto’s. Waar voelen jij en je gezin je het meest in thuis?

De vernieuwde Ateca

Kun je wat keuzehulp gebruiken?

Ga je voor tot wel 7 zitplaatsen, extra veel laadruimte, de meeste veiligheidsfuncties of toch een sportieve wegligging? Kiezen is soms lastig. Maak het jezelf daarom makkelijker en start met vergelijken.

Schaf ‘m op jouw manier aan

Veelgestelde vragen

Zijn de SEAT gezinsauto’s ook als hybride-uitvoering beschikbaar?
Zijn de SEAT gezinsauto’s ook als hybride-uitvoering beschikbaar?
De Leon Sportstourer is verkrijgbaar als Mild-Hybrid uitvoering. Met de Mild Hybrid (MHEV) combineer je de uitstootvrije elektrische aandrijving met de zekerheid en actieradius van een benzinemotor. De perfecte keuze wanneer je duurzaam wilt rijden, maar liever wacht met de overstap naar een volledig elektrische auto.
Hoe verkoop ik mijn nieuwe gezinsauto aan mijn kinderen?
Hoe verkoop ik mijn nieuwe gezinsauto aan mijn kinderen?

Je vindt dé gezinsauto, maar je kinderen blijken er een stuk minder enthousiast over te zijn. Misschien is het je ooit overkomen. Of je wilt juist dit scenario voorkomen.


De doorslaggevende keuze voor een auto maak je natuurlijk zelf. Toch is elke rit leuker als iederéén met een glimlach in de auto stapt. Daarom geven we drie tips over hoe je om kunt gaan met de (ongezouten) mening van je kids:


1. Laat je kinderen eerder meedenken: waarschijnlijk rijden je kinderen zelf nog niet. Toch is hun kritische blik over gezinsauto’s vaak waardevol. Vraag dus juist wat ze vinden van jullie potentiële gezinsauto. Missen ze bijvoorbeeld een draadloze oplader voor de smartphone? Wie weet vind jij ‘m achteraf ook net zo handig. Deze optie is trouwens beschikbaar voor alle SEAT gezinsauto’s.


2. Connectiviteit: elke rit is leuker met je favoriete muziek aan. Geen zin in gedoe om steeds te wisselen van zender of album? Met de connectiviteit van SEAT gezinsauto’s speel je eenvoudig een gezamenlijke playlist af via Apple CarPlay, AndroidAuto of Mirror Link. Zo heeft het hele gezin voor ieder ritje een hitje. Turn up the volume!


3. Velgen: een set mooie velgen is voor veel kinderen dé kers op de taart. Bij twijfels over het model loont het dus om goed te kijken naar de opties voor andere velgen. Grote kans dat het je kinderen (ook) over de streep trekt.

Meer over onze modellen

SEAT's met veel laadruimte

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete SEAT met genoeg laadruimte.

Ontdek meer
SEAT
Hatchback's van SEAT

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete hatchback.

Ontdek meer
SEAT hatchbacks
SUV's van SEAT

Bekijk hier alle SUV modellen en vind je favoriet.

Ontdek meer
SEAT SUV
Automaten van SEAT

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete SEAT met automaat.

Ontdek meer
SEAT