Leusden,
17
april
2024
|
10:39
Europe/Amsterdam

SEAT scherpt de prijzen voor de Ateca en Leon verder aan

SEAT scherpt prijzen Ateca en Leon verder aan

  • Ateca SUV nu al te rijden vanaf € 31.450*
  • Sportieve en rijk uitgeruste Leon FR PHEV Business Intense-modellen nu vanaf € 38.990* 
  • € 1.000 extra inruilpremie 

SEAT heeft een missie: héél veel auto bieden voor aantrekkelijke prijzen. Om dat nog eens te onderstrepen, scherpt het temperamentvolle Spaanse merk de prijzen verder aan. Zo is de ruime en veelzijdige Ateca er nu al vanaf € 31.450*. De automatische DSG-transmissie is bovendien zonder meerprijs leverbaar. De plug-in hybrideversie van de Leon en Leon Sportstourer in de sportieve en luxe FR PHEV Business Intense-uitvoering doorbreken nu beide de 40 mille-grens, met nieuwe vanafprijzen van respectievelijk € 38.990* en € 39.990*. 

Dankzij zijn krachtige design is de Ateca een SUV met karakter. Dat koppelt hij aan een aangenaam hoge zitpositie, veel ruimte en luxe, kwaliteit van hoog niveau én slimme features als Full LED-verlichting, een 8,25 inch mediasysteem en Apple CarPlay / Android Auto.

Sinds begin dit jaar kan de Ateca zonder meerprijs worden geleverd met de automatische DSG-transmissie ter waarde van € 3.660. Dit voordeel blijft én wordt nu aangevuld met een prijsverlaging van € 2.500. Met al zijn sterke punten en een vanafprijs van € 31.450* is de Ateca niet alleen nog aantrekkelijker, maar ook bereikbaarder dan ooit, helemaal dankzij een extra inruilpremie van € 1.000. Ook zakelijke rijders komen met de SEAT Ateca goed voor de dag. Hij is nu namelijk al te rijden vanaf € 207*** netto bijtelling per maand.

Leon PHEV: sportieve topmodellen voor minder dan 40 mille

Plug-in hybridetechnologie staat in de SEAT Leon en Leon Sportstourer voor een optimale mix van kracht (150 kW/204 pk) en efficiëntie. Zo kun je met een Leon PHEV, met standaard automatische DSG-transmissie, de eerste 62 kilometer** volledig elektrisch aangedreven rijden.

SEAT verlaagt de prijzen van de sportieve en luxe FR PHEV Business Intense-uitvoeringen nu met maximaal € 2.460. Daarmee duiken ze onder de 40 mille-grens. De Leon FR PHEV Business Intense is er nu al vanaf € 38.990* en de Sportstourer vanaf € 39.990*. Beide plug-in hybride-uitvoeringen beschikken standaard over onder meer Full LED-verlichting, 17 inch lichtmetalen velgen, een navigatie-/infotainmentsysteem met een groot (10 inch, 25,4 cm) touchdisplay, inparkeerhulp en hightech rijassistentiesystemen. Ook voor deze Leons geldt een inruilvoordeel van € 1.000. Zakelijke rijders kunnen vanaf € 195*** netto bijtelling per maand een sportieve en luxe Leon FR PHEV Business Intense rijden. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 36,97%.