Avontuur. Comfort. Kracht.

De SEAT SUV's

SUV Arona

Waarom een SUV?

De stoere SUV wint steeds meer terrein onder Nederlandse automobilisten. Sport Utility Vehicles brengen je comfortabel naar elke bestemming - of dat nou de stad is of een ruiger landschap. Elke SEAT SUV is lekker ruim, krachtig van karakter en heeft een hoge instap en zit. Hierdoor combineren deze alleskunners het comfortabele van een gezinsauto en het robuuste van een terreinwagen. Waar je ze ook voor gebruikt, een SEAT SUV is altijd een goede keuze.

Tarraco

Na aanleiding van de #SEATseekingName-verkiezing waar in totaal 146.124 mensen uit 134 landen aan meededen, is Tarraco verkozen tot de aanduiding van de nieuwe, grote SUV die eind 2018 wordt uitgebracht.

Lees meer Ontdek 'm

Kies jouw SUV

Ga jij voor de stedelijke Arona of de alleskunner Ateca?

Ateca.

De alleskunner.

De nieuwe SEAT Ateca is altijd een goede keuze. Of je nu op pad gaat in de stad, of toch een ruiger terrein opzoekt. Met een bagageruim van 510 liter, een ongeremd trekgewicht van 680 kilo en panoramisch zonnedak rijd je altijd op je meest comfortabel.

Lengte 4363 mm
Leeggewicht 1275 kilo
Bagageruimte 510 liter
Acceleratie van 0-100 8.6 seconde
Vanaf €27.700 (Private lease vanaf €439 p/m)

Ontdek de Ateca
Ateca
Arona

Arona.

Do your thing.

De Arona SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Dankzij handige features als Adaptive cruise control, Park assist en Blind spot detection rijd je ook op hectische momenten relaxed.

Lengte 4138 mm
Leeggewicht 1065 kilo
Bagageruimte 400 liter
Acceleratie van 0-100 11.4 seconde
Vanaf €19.450 (Private lease vanaf €319 p/m)

Ontdek de Arona

SUV in details

Bekijk nu de voordelen van een SUV.

Ideaal voor off-road

SUV’s bezitten over hetzelfde krachtige karakter als een terreinwagen, en dat zie je. Zo staat de carrosserie hoog boven de grond, wat ideaal is voor ruiger terrein.

Ateca

Altijd comfortabel

Doordat SUV's veel binnenruimte en een hoge zit hebben, ben je onderweg altijd comfortabel. Hiernaast is de vering zo aangepast dat je op elk terrein comfortabel rijdt.

SUV

Ruimte zat

Een van de grootste pluspunten van een SUV is de ruimte. De vele zitplekken en extra beenruimte bieden optimaal comfort en de grote kofferbak is ideaal voor al je bagage of boodschappen.

SUV

Veilig & robuust

Waar je ook rijdt – veiligheid is altijd belangrijk. Dankzij de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht dat SEAT SUV’s bieden, ben je voorbereid op elke verkeers- en weersituatie.

SUV

Nooit saai

Met een SUV ligt avontuur altijd binnen handbereik. Doordat de auto geschikt is voor ruige terreinen en ruwe weeromstandigheden, weerhoudt niks je ervan het avontuur op te zoeken.

SUV

Stads

Ook in een stedelijk leven is plek voor SUV’s. Zo is de ruime kofferbak ideaal voor boodschappen en bagage.

SUV