AutoWeek dubbeltest: de SEAT Arona FRopens in new window
AutoWeek confronteert de SEAT Arona met een Mazda CX-3 in een uitgebreide video, waarbij de Arona als winnaar uit de bus kwam!
25
mei
2018
www.autoweek.nl
AutoRAI test de SEAT Ibiza TGI: "Milieuvriendelijker én voordeliger"opens in new window
"SEAT neemt het voortouw en breidt het CNG-aanbod uit met de Ibiza 1.0 TGI. Dit is na de Leon 1.4 TGI en Mii 1.0 MPI EcoFuel de derde aardgasvariant van SEAT. Later dit jaar komt ook de Arona 1.0 TGI op de markt en daarmee heeft SEAT eind 2018 het grootste CNG-aanbod in Nederland."
16
feb
2018
autorai.nl
AutoRAI beklimt de bergen met de SEAT Ateca FRopens in new window
"Wegen van ijs met dik 2 meter hoge muren van sneeuw, stevige stijgingspercentages, prachtige vergezichten met maagdelijk witte bergtoppen. Per gloednieuwe Seat Ateca FR gaan we de uitdaging aan: klimmen naar 1.550 meter en vervolgens weer afdalen. Adventure is out there!"
03
feb
2018
autorai.nl
Autokopen.nl maakt kennis met de SEAT Arona: "Een goede toevoeging"opens in new window
"De Seat Arona is een goede toevoeging aan zijn segment, dat is duidelijk. Hoewel de auto aan de onderkant van de klasse opereert voelt hij op geen enkel vlak goedkoop aan. Het ruimte-aanbod is verrassend goed en dat geldt ook voor de aandrijflijn. De motor is zowel krachtig als spaarzaam en lijkt gemaakt te zijn voor de Arona."
07
jan
2018
www.autokopen.nl
AutoRAI test de gloednieuwe SEAT Aronaopens in new window
"Het onderstel is ronduit geweldig door de goede balans tussen sportiviteit en comfort. En door de fijne, direct en ook lichte besturing. Je raakt snel verknocht aan deze rijsouplesse. Als het een flamengo-danser is, om in Spaanse sferen te blijven."
31
dec
2017
autorai.nl