SEAT Newsroom | Nieuws, achtergronden en reviews - SEAT.nl

AutoWeek test de nieuwe SEAT Leonopens in new window
AutoWeek redacteur Roy Kleijwegt maakt de eerste kilometers met de nieuwe SEAT Leon en is enthousiast. "Het is nog steeds een auto die beduidend dynamischer is dan de Golf. Een auto die in het segment aan de sportieve kant zit. Het zou me erg verbazen als deze Leon niet doet wat 'ie in het verleden ook in Nederland deed: veel verkopen!"
25
mei
2020
www.autoweek.nl
Autoblog rijdt de nieuwe Leonopens in new window
Autoblog.nl presentator Wouter Karssen is onder de indruk van de prestaties en rijeigenschappen van de Leon: "Het is écht een hele prettige auto!" Bekijk hier zijn complete testoordeel.
20
mei
2020
www.autoblog.nl
Autovisie stelt de nieuwe SEAT Leon aan je vooropens in new window
Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen vertelt je alles over de nieuwe SEAT Leon
02
mei
2020
www.autovisie.nl
SEAT Mii electric: "Bescheiden van uiterlijk maar o zo gul met rijbereik"opens in new window
"De Seat Mii electric is een van de meest compacte en meest betaalbare elektrische auto’s van 2020. Nu heb je een versie met een best behoorlijke batterij (36,8 kWh) voor een auto van dit formaat. Vol geladen kun je op papier in de stad zelfs tot 360 km afleggen."
01
apr
2020
zerauto.nl
Autovisie test de SEAT Tarraco 1.5 TSIopens in new window
"Vijf deuren, zeven zitplaatsen en vier motoren deels in combinatie met vierwielaandrijving en een automaat. Uit die combinaties mag je gerust de conclusie trekken dat de Tarraco voor de multifunctionaliteitsprijs gaat."
14
feb
2020
www.autovisie.nl