• 22
  januari
  2019
  Kleimodelbouwers zijn de kunstenaars van de automobielindustrie, maar toch is het een vak dat relatief onbekend is. Hun handen zijn hun belangrijkste gereedschap. Ze brengen schetsen van Lees meer
 • 16
  januari
  2019
  SEAT heeft in 2018 wereldwijd meer dan een half miljoen auto’s verkocht, het hoogste aantal ooit in de 68-jarige historie van het merk. Met een totaal van 517.600 auto’s betekent dat een stijging van Lees meer
 • 28
  december
  2018
  Met nog een jaar te gaan voordat de CUPRA e-Racer – de eerste volledig elektrische toerwagen van CUPRA - zijn racedebuut beleeft, kruipen we door middel van een 3D-animatie onder de huid van deze Lees meer
Autobahn voelt de nieuwe SEAT Tarraco aan de tand: "de GROOTSTE SEAT ooit"opens in new window
"Wij mochten met de tweeliter vierpitter TSI met zeventraps DSG en vierwielaandrijving rondrijden. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dat beviel best."
26
nov
2018
www.autobahn.eu
FemmeFrontaal over de nieuwe SEAT Tarraco: "SEAT's ultieme voertuig"opens in new window
"Wat opmerkelijk is aan de nieuwe Tarraco, is dat de SUV een nieuwe look en feel heeft, eentje met een nieuwe smoel en opvallende bips. Dit nieuwe design geeft gelijk een voorbode voor alle nieuwe SEAT’s die nog uit moeten komen in 2019. De lijnen zijn van voor naar achteren scherper, accentueren het lijf beter en de nieuwe grille geeft de Tarraco in ieder geval meer body."
25
nov
2018
femmefrontaal.nl
Het Algemeen dagblad rijdt de nieuwe SEAT Tarraco: "stoere SEAT voor grote gezinnen"opens in new window
"Het centrale display hoog op het dashboard is nieuw: het is groot en haarscherp. Je ogen hoeven maar een kleine afstand te overbruggen van de weg naar het scherm en dat vergroot de veiligheid."
24
nov
2018
www.ad.nl
AutoRai.nl rijdt de nieuwe SEAT Tarraco: "Ruime 7 zits SUV is nieuw topmodel van SEAT"opens in new window
De SEAT Tarraco is een grote SUV met vijf dan wel zeven zitplaatsen. De ruime zevenzitter is het onderwerp van deze autotest.
24
nov
2018
autorai.nl
Autozine ontdekt de nieuwe SEAT Tarracoopens in new window
"Omdat SUV's tegenwoordig veel gewilder zijn dan MPV's, was het logisch om van het nieuwe topmodel en ruimtewonder een Sports Utility Vehicle te maken. Daarbij zet de Tarraco de toon als topmodel met de rijke uitrusting en geslaagde vormgeving. De hoge zit, de hoge mate van comfort en het machtige gevoel tijdens het rijden zorgen ervoor dat de Tarraco echt overtuigt als topmodel."
22
nov
2018
www.autozine.nl