SEAT Newsroom | Nieuws, achtergronden en reviews - SEAT.nl

Autovisie test de SEAT Tarraco 1.5 TSIopens in new window
"Vijf deuren, zeven zitplaatsen en vier motoren deels in combinatie met vierwielaandrijving en een automaat. Uit die combinaties mag je gerust de conclusie trekken dat de Tarraco voor de multifunctionaliteitsprijs gaat."
14
feb
2020
www.autovisie.nl
AutoWeek stelt de nieuwe Leon aan je vooropens in new window
"De nieuwe SEAT Leon is klaar om het stokje over te nemen van de uitlopende generatie. In de fabriek in Martorell lopen wij om zowel de hatchback als de ST heen voor een eerste indruk."
29
jan
2020
www.autoweek.nl
Algemeen Dablad test de nieuwe SEAT Mii electricopens in new window
"Met ‘plankstroom’ sprint je in minder dan 4 seconden naar de 50 km/u, maar zonder het karakteristieke driecilindergeluid. In hectisch stadsverkeer komt dat acceleratievermogen vaak goed van pas. Op een druk kruispunt is het kleinste gaatje voor jou, en snoer je alle brommobiel-grappenmakers de mond."
14
nov
2019
www.ad.nl
Autobahn.eu rijdt de eerste meters met de SEAT Mii electricopens in new window
"Onder de voorstoelen ligt een lithium-ion accupakket(je) van 32,3 kWh. Goed voor een WLTP-bereik van 260 kilometer. Blijft u vooral in de stad, dan is het bereik echter een indrukwekkende 360 kilometer, waardoor de auto makkelijk een tijdje met een lading kan rijden."
14
nov
2019
autobahn.eu
Autozine over de Mii electric: "Tweede leven'opens in new window
"Uiteindelijk overtuigt de Mii niet alleen als elektrische auto, maar verleidt en charmeert zelfs. Ondanks de eenvoudige opzet biedt de Mii alles wat elektrisch rijden aantrekkelijk maakt: subliem comfort, uitstekende prestaties, nul uitstoot en zeer lage kosten per kilometer."
13
nov
2019
www.autozine.nl