ANWB test de SEAT Tarraco 1.5 TSIopens in new window
"De nieuwe SEAT Tarraco kost nog geen 40 mille en voor dat geld kun je de semi-terreinwagen desgewenst in een zevenzitter omtoveren. Daarvan zijn er niet veel in dit deel van de markt. De Spanjaard treft de eveneens nieuwe Honda CR-V op zijn pad, die zowel als familieauto en als hybride te bestellen valt. Alleen niet allebei tegelijk!"
28
jun
2019
www.youtube.com
Autozine rijdt met de nieuwe SEAT Tarraco 2.0 TSI 4Driveopens in new window
"De Tarraco is comfortabel op de openbare weg en weet zich goed te redden in licht terrein. De hier gereden "Xcellence"-uitvoering is de meest luxueuze en biedt alles wat Seat in huis heeft, van semi-zelfrijdende functies tot modern infotainment."
17
jun
2019
www.autozine.nl
ANWB Dubbeltest: SEAT Arona 1.5 TSI FR Business Intense vs. Ford Focus Activeopens in new window
De ANWB zet de SEAT Arona tegenover een andere crossover, de Ford Focus Active. Kijk in de video naar de uitslag van de test!
31
mei
2019
www.youtube.com
Rijtesten.nl test de SEAT Arona 1.5 TSI Fr Business Intenseopens in new window
"Al met al kunnen we dus stellen dat de Arona een welkome aanvulling is in het B-segment. Seat heeft een fijn compromis weten te maken tussen praktische bruikbaarheid, comfort en sportiviteit."
26
mei
2019
rijtesten.nl
Autowereld.com: CUPRA Formentor mag buiten spelenopens in new window
"In februari zagen we hem voor het eerst: de pasgeboren Cupra Formentor. Inmiddels is de kersverse SUV buitenspeel-proof en mag-ie aan de wandel. En waar ga je dan heen? Naar Cap Formentor op Mallorca, natuurlijk. Het levert in elk geval mooie plaatjes op."
17
mei
2019
www.autowereld.com