Autoblog.nl bekijkt de nieuwe CUPRA Ateca van dichtbijopens in new window
"CUPRA is het nieuwe sportieve merk van Seat. De CUPRA Ateca is het eerste model dat onder dit nieuwe merk zal vallen. Wat is het precies voor auto?"
14
sep
2018
www.autojunk.nl
Autoblog.nl test de SEAT Leon CUPRA Ropens in new window
"Erg gaaf zijn alle koperkleurige accenten, waardoor de CUPRA R direct herkenbaar is. Voor een kort pittig kapsel is het geen kleur die we als Autoblog-Stijl-Politie adviseren, maar op een auto smoelt het lekker. Voorspoiler, spiegels, 19 inch pornojetsers en de SEAT-logo’s zijn in een koperbadje geweest."
10
sep
2018
www.autoblog.nl
Autovisie maakt kennis met de nieuwe SEAT Tarracoopens in new window
SEAT rondt momenteel het ontwikkelingsproces af van de nieuwe SEAT Tarraco en Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst mocht alvast een eerste indruk opdoen met een prototype.
31
jul
2018
www.autovisie.nl
AutoWeek maakt de eerste meters met de nieuwe SEAT Tarracoopens in new window
"In recordtempo ontwikkelen ze momenteel SUV's bij de Volkswagen-groep. Neem Seat: twee jaar geleden hadden ze daar geen SUV's en nu staat nummer drie in de coulissen te trappelen. Wij mochten vast exclusief kennismaken met de nieuweling, die Tarraco is gedoopt."
31
jul
2018
www.autoweek.nl
AutoWeek dubbeltest: de SEAT Arona FRopens in new window
AutoWeek confronteert de SEAT Arona met een Mazda CX-3 in een uitgebreide video, waarbij de Arona als winnaar uit de bus kwam!
25
mei
2018
www.autoweek.nl