AutoWeek maakt de eerste meters met de nieuwe SEAT Tarracoopens in new window
"In recordtempo ontwikkelen ze momenteel SUV's bij de Volkswagen-groep. Neem Seat: twee jaar geleden hadden ze daar geen SUV's en nu staat nummer drie in de coulissen te trappelen. Wij mochten vast exclusief kennismaken met de nieuweling, die Tarraco is gedoopt."
31
jul
2018
www.autoweek.nl
Autovisie maakt kennis met de nieuwe SEAT Tarracoopens in new window
SEAT rondt momenteel het ontwikkelingsproces af van de nieuwe SEAT Tarraco en Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst mocht alvast een eerste indruk opdoen met een prototype.
31
jul
2018
www.autovisie.nl
AutoWeek dubbeltest: de SEAT Arona FRopens in new window
AutoWeek confronteert de SEAT Arona met een Mazda CX-3 in een uitgebreide video, waarbij de Arona als winnaar uit de bus kwam!
25
mei
2018
www.autoweek.nl
AutoRAI test de SEAT Ibiza TGI: "Milieuvriendelijker én voordeliger"opens in new window
"SEAT neemt het voortouw en breidt het CNG-aanbod uit met de Ibiza 1.0 TGI. Dit is na de Leon 1.4 TGI en Mii 1.0 MPI EcoFuel de derde aardgasvariant van SEAT. Later dit jaar komt ook de Arona 1.0 TGI op de markt en daarmee heeft SEAT eind 2018 het grootste CNG-aanbod in Nederland."
16
feb
2018
autorai.nl
AutoRAI beklimt de bergen met de SEAT Ateca FRopens in new window
"Wegen van ijs met dik 2 meter hoge muren van sneeuw, stevige stijgingspercentages, prachtige vergezichten met maagdelijk witte bergtoppen. Per gloednieuwe Seat Ateca FR gaan we de uitdaging aan: klimmen naar 1.550 meter en vervolgens weer afdalen. Adventure is out there!"
03
feb
2018
autorai.nl